ÇALIK’TAN TRABZON ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, memleketi Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CALIK

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,bir dizi ziyaret kapsamında memleketi Trabzon’da incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.Hafta sonunu Trabzon’da geçiren Başkan Çalık,CHP İl Başkanlığı,Ortahisar İlçe Başkanlığı,Beşikdüzü Belediye Başkanlığı ziyaretlerinde bulundu.

15 Nisan Cuma Akşamı Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile birlikte Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan Trabzonspor-Karagümrük maçını da izleyen Mehmet Murat Çalık,ertesi gün doğduğu ve büyüdüğü yer olan Trabzon’un Maçka İlçesi’nde esnafın yanı sıra İYİ Parti İçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Maçka Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP Maçka İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeğine ailesi ve anne-babası ile katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,burada açıklamalarda bulundu. CHP İlçe Başkanı Nihan Göktürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Çalık’ın yanı sıra, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’ın yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.  

Başkan Çalık,burada yaptığı açıklamada; “Doğduğum topraklardayım. Karakterimin şekillendiği topraklardayım. Maçka bana gerçekten çok şey verdi. Bende Maçka’nın verdiği her şeyi aldım. İstanbul’a giderken Maçka’dan, Trabzon’dan aldığım her şeyiyle beraber gittim. Karadeniz insanı mücadeledicidir. Karadeniz insanı tuttuğunu koparır. Bizde İstanbul’da var olmaya gayret ettik. Maçka bize çok şey verdi, bizde bu topraklara mahçup olmamak için var gücümüzle çalıştık” dedi.

“BEN HEP ÜRETİM TARAFINDAYDIM”

Başkan Çalık, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Bugün Maçka’da biraz dolaştık. Geçmişi yadettik. Her sokağında bir anım var. Maçka’nın hak ettiği şekilde yönetilmesi benim de en büyük arzum. Beylikdüzü’nün imar planlarını yapmıştım. Her dönem Beylikdüzü’nde çalıştım. Sevgili Başkanım Ekrem İmamoğlu’nun teknik koordinatörlüğünü yaptım 5 yıl. Ben hep üretim tarafındaydım. Ben kendisiyle birlikte yine Büyükşehir Belediyesinde hizmet etme arzum vardı. Ama kendisi ikna etti beni ve bu vesile ben Beylikdüzü’nde kaldım. O Büyükşehir’de İstanbul’a 39 ilçede adaletli hizmet anlayışıyla hizmet ediyor.”

“BU MİLLETE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ”

Başkan Çalık, yaptığı açıklamanın devamında; “O koltuk bana babamdan kalmadı. Bende evladıma bırakmayacağım. Bu milletin koltuğu. Maalesef bugün devleti yönetenler, devleti kendilerinin malıymış gibi görüyorlar. Ama devletin sahibi millet.  Bizde bu millete hizmet etmekten onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu ülkeyi yönetenler, bir durup bakacaklar. Bakın, bir durup bakmaları gerekiyor. Bu milletin, makus tarihini gerçekten değiştirmek zorundayız. Gençlerimiz umutsuz, gençlerimiz üniversiteyi bitirdikten sonra kendini yurt dışına atabilir mi bunun derdine düşmüş.  Doktorlarımız yurt dışına gidiyorlar. Maalesef çok büyük bir beyin göçü yaşıyoruz. Bunun sorumlusu bu ülkeyi yönetmeyen CHP değildir. Herkes kendi sorumluluğunu bilecek. Biz devletin hizmetindeyiz.” cümlelerine yer verdi.

Başkan Çalık, ismi Trabzonspor ile özdeşleşmiş olan efsane spor adamı Özkan Sümer’in mezarını ziyaret ederek, Trabzon ziyaretini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇALIK’TAN TRABZON ZİYARETİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!