AKP’LİLERİ YERDEN-YERE VURDU!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan, yoğun kar yağışı sonrası İstanbul Havalimanı’nın kullanılamaz hale gelişini, Kuzey Marmara Otoyolu’nun kapalı kalmasını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aleyhinde algı çalışması yapan iktidar milletvekilleri ve yandaş gazetecileri yayınladığı video ile sert bir şekilde eleştirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın polisi azarladığı görüntüler  tepki çekti - Son Dakika Haberler

CHP İstanbul Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Av.Turan Aydoğan, kar kaldırma çalışmaları devam eden seçim bölgesi İstanbul’da sahaya inerek ulaşıma açılan yollarda gözlem yaptı. Çektiği video ile kamuoyuna seslenen Aydoğan, kar yağışı nedeniyle uçuş trafiğine kapanan,yapım aşamasında kamuoyunda yer seçimi ile ilgili tartışma konusu olan İstanbul Havalimanı‘nın kar nedeniyle uçuş trafiğine kapanması ve kar yağışına rağmen uçuş trafiği sağlanabilen Atatürk Havalimanı‘nın atıl vaziyette bırakılması ve kullanılmamasına dair açıklamalarda bulunarak AKP Hükümetini sert sözlerle eleştirdi.

CHP’li Aydoğan, Atatürk Havalimanı önünde ve E-5 yolunda açık olan trafikte çektiği videoda “Kuzey Marmara Otoyolu’nda döviz bazında milletimize para ödettirip hesapsız kitapsız iş yapanlar o yolu açık tutamazken, İBB’ye çamur atanlara bu görüntüler kapak olsun”dedi.

Yeşilköy Atatürk Havalimanı‘nın kullanılması durumunda, vatandaşların bu yolda çok rahat gidebileceğini söyleyen Aydoğan sözlerine şöyle devam etti:  “Atatürk Havalimanı’nı kendi kaderine terk ederek bu milletin milyarlarca dolarlık milli malvarlığıyla oynamaya devam etmeyin. İşin gerçeğini görün. Her ne kadar işgal ettiğiniz makamlarda yeterli donanıma sahip olmasanız da bu asgari anlamda görünebilecek bir şeydir. Bu ülkenin milli varlıklarını daha fazla zafiyete uğratmaktan vazgeçin.” dedi.

Turan Aydoğan canlı yayındaydı.5s  “Atatürk Havalimanından gerçeği haykırıyoruzŞehir içi iulaşım, lojistik ve hava ulaşımı kalitesi açısından dünyanın en kıymetli bir kaç havalimanı arasında gösterilen Atatürk Havalimanına bu ihanetin nedeni nedir?Kötü koşulları nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanı tarafından İstanbul’a gönderilen Ulaştırma Bakanının uçağının Yeni Havalimanına inemeyip Atatürk Havalimanına inmek zorunda kalmasına ne diyeceksiniz?#AtatürkHavalimanı#YHL#GeliyorGelmekteOlan#EkremİmamoğluEkrem İmamoğlu#İBB

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…

Atatürk Havalimanı‘nı dolaşan ve gözlem yapan Av.Turan Aydoğan, kar yağışı sonrası yeni havalimanın taşıdığı riskleri dile getirdi: “Bugün geldiğimiz kepazelik neyi gösteriyor? Yeni havalimanında uçakların inip kalkmamasını, mühendislik hataları nedeniyle vatandaşlarımızın can güvenlikleri dahil sıkıntılar yaşadığını gösteriyor. Böyle bir tabloda neden Atatürk Havalimanı’nın kapatıldığını ya da uçuşlara neden engelli hale geldiğini sorgulama hakkımızın olduğunu düşünüyorum. Görüyoruz ki kamu görevlileri ve bakanlar da İstanbul’a gelirken bu havalimanını kullandılar.

Buradan sormam gerekiyor: Madem bu havalimanı kullanılabilir haldeydi, madem dünyada kentin erişimi açısından ilk üç önemli havalimanından biriydi ve madem milyarlarca dolarlık bir yatırımdı, madem bugün de gördüğümüz gibi ulaşımı en kolay havalimanı özelliği taşıyorduysa; bu havalimanı neden kapatıldı?

Bilim adamlarının itirazlarına rağmen, çevresel problemlerine rağmen, zemininin çökme ihtimaline rağmen, ÇED raporunda yapılan tüm vurgulara rağmen yeni havalimanı neden hayata geçirildi? Peki, Atatürk Havalimanı neden kapatıldı, neden peşkeş çekildi. Bu havalimanına anlamsız bir hastane neden yapıldı? Buradaki tüm ulaşım yolları açık. Böyle bir tabloda bu havalimanını kapatmak milli servete ihanet taşımıyor mu?’

CHP’li Aydoğan Atatürk Havalimanı‘nın yeniden kullanıma açılmasını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Buradan çağrı yapıyorum, en kısa sürede bu akıl dışılığa son vermenizi, var olan pistlerle beraber ulaşıma devam edebilecek şekilde bu havalimanını yeniden sağlıklı hale getirmenizi açıkça söylüyorum. Yazık değil mi bu millete?”

Aydoğan özel aracıyla kolaylıkla ulaştığı Atatürk Havalimanı için şunları söyledi: “Geliyor gelmekte olanın gelişi çok yakın. Biz geldiğimizde bu havalimanını asla kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz. Bu havalimanın kapalı olması nedeniyle halkımıza çektirilen zulme de son vereceğiz. Ulaşımı o kadar rahat ki. Şu anda Arnavutköy tarafına gittiğiniz zaman milyarlarca Euro verilerek yapılmış olan Kuzey Marmara Otoyolu’ndan bile bağlantı sağlayamıyorsunuz. Yollar sorunlu. Ama İBB’nin çalışmalarıyla kolayca açılan ve İstanbul’un her yerinden ulaşılabilecek, rüzgar alması açısından, hava koşullarının etkisi açısından da en az etkilenecek olan bölgedeki Atatürk Havalimanı kapalı tutuluyor. Bu ikiyüzlülüğü, bu peşkeşi, bu vurdumduymazlığı, bu bilime aykırılığı, bu plansızlığı, bu mühendislik yerine müteahhitlik hizmetiyle geçiştirilerek havada peşkeşin uçurulduğu tabloyu görmenizi arzu ediyorum.

Buyurun, burası dünyanın nadide havalimanlarından bir tanesi. Bomboş, uçaklar indirilmiyor. Pisti yıkılmış. Yerine atıl bir hastane yapılmış. Üstelik içinde oteli de var. Kötü hava koşullarında insanlarımızı kartonların üzerinde değil, otelinde barındırabilir. Hava yoluyla da ulaşımı kolay,Kara yoluyla çok kolay. İçinden bir metronun geçtiği bir havalimanı. Bu havalimanı bir ihanet gibi bağrımıza saplatılmış ve kapatılmış vaziyette.

Metro ulaşımı olmayan, kış koşullarında 100 günden fazla felakete neden olabilecek, yağmur ve benzeri olaylar karşısında zemininin çökme ihtimali olan, 90 metre zemin altına inilmesi gereken yerde 60 metre inilerek riske sokulmuş bir havalimanı ve İstanbul’un her koşulunda uçuşları iptal edilen bir havalimanı var.

Yaptığınız havalimanı artık yapılmış. Kuşkusuz koşulları iyileştirilerek faydalanmak lazım. Ama neden İstanbul 3 havalimanı kullanmıyor. Neden bu dünya liginde tartıda en önde çıkan havalimanı tarafınızdan bu şekilde bir hale mahkum edilmiş durumda.

Açık söyleyin! Bu alanları yandaşlarınıza peşkeş mi çekeceksiniz?

Eğer böyle bir niyetiniz varsa, hem siyasi ömrünüz buna yetmeyecek, hem buna müsaade etmeyeceğiz hem de bu yarattığınız zulmün karşısında her gün bunun hesabını sorarak yol yürüyeceğiz.“dedi.

Çektiği görüntüleri kişisel sosyal medya uygulaması Facebook‘tan canlı yayınlayan Av.Turan Aydoğan,videolara eklediği üst yazısında; Turan Aydoğan canlı yayındaydı.4s “Biliyor muydunuz?Tabii ki biliyorsunuzdur…Yeni Havalimanında uçmayan yolcunun, Kuzey Marmara Otoyolunda geçmeyen aracın parasını vergilerimizle ödediğimizi,Ulaştırma Bakanının uçağının YHL’na inemediğini, Atatürk Havalimanına inmek zorunda kaldığını,Yeteneksizlere, beceriksizlere Türkiye’yi getirdikleri bu tabloyu doğa ve milli varlıklarımızın gözlerine soka soka hatırlattığını..#GarantiÖdemeler#YHL#BeşliÇete#GeliyorGelmekteOlan notunu paylaştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Yeşilköy‘de Atatürk Havalimanı‘ndaki incelemelerden sonra özel aracı ile Atatürk Havalimanı bağlantı yolları ve İstanbul-Ankara E-5 Karayolu Yenibosna-Şirineveler-Bahçelievler ve Bakırköy istikametinde ilerleyerek sosyal medya uygulaması Facebook’tan ‘Canlı Yayın’ ile video çekimi yapmaya devam eden Turan Aydoğan, AKPli’lerin iddialarının aksine yollara gerekli müdahalelerin yapıldığını ve yolların ulaşım için oldukça elverişli olduğundan bahsederek İBB‘ye ve Ekrem İmamoğlu‘na teşekkür etti.

Turan Aydoğan canlı yayındaydı.5s “İBB çalışıyor…7 bin 400 personel ve bin 500 araçla 60 bin tona yakın tuz dökerek kar sınavını başarıyla veren tüm İBB personeline, Başkan İmamoğlu’na teşekkür ediyorum.Halkımız bilsin ki; Basın Ekspres, TEM, Kuzey Marmara Otoyolu Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundadır..İBB’yle ilgisi yoktur. İBB’nin sorumluluk alanındaki yollarda seyir rahatça yapılabilmektedir..@ekrem_inamoglu#Ekremİmamoğlu#HerşeyÇokGüzelOluyor#İstanbulEkrem İmamoğlu#İBB#GeliyorGelmekteOlan

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP’LİLERİ YERDEN-YERE VURDU!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!