Erdoğan’dan ‘çete’ Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, Sedat Peker’in açıklamalarıyla tekrar Türkiye’nin gündeme gelen “çetelerle” ilgili de yorumda bulunarak çetelerden medet umanlara tepki gösterdi.

Seçim döneminde Cumhur İttifakını desteklemek için Türkiye’yi gezip mitingler yapan, daha sonra da çıktığı yurt dışından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, AKP milletvekili oğlu Tolga Ağar ve Pelikancıları hedef alan Peker’in ismini telaffuz etmeyen Erdoğan, “çeteler” üzerinden dolaylı mesaj verdi.

Erdoğan “çetelerle” ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Yürüttüğümüz kararlı mücadele sayesinde suç örgütlerini ülkemize musallat olmasından çıkarttık. En büyük üzüntümüz ülkemizde hala çetelerden medet umacak kadar küçülen haysiyet fukarası kişilerin olduğunu görmektir. Çetelerle aynı yolda yürümesi karşısında terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, eski Türkiye hastalıklarını hortlatma noktasında mesafe alamayacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan ‘çete’ Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!