Erdoğan’ın Hedef Alıcı Sözlerine Kılıçdaroğlu ve Akşener’den Yanıt Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: ”Er meydanına gel, milletten korkulmaz.”

Erdoğan’ın Meral Akşener’le ilgili sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın “Mafya ağzı” kullandığını söyledi, “Geç bunları kardeşim geç” diyerek erken seçim çağrısı yaptı. Akşener ise açıklamasında, İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vurgusu yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Meral Akşener ile ilgili sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan’ın ‘mafya ağzı’ kullandığını söyledi, erken seçim talebini bir kez daha yineledi.

CHP Lideri’nin açıklaması şöyle:

Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz.

Sandığı getir sandığı! #HemenSeçim

Akşener’den Yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini hedef alan Erdoğan’a Twitter hesabından yanıt verdi.

Akşener, “İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz” dedi.

Erdoğan Ne Demişti?

Erdoğan, grup toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: ”Terörle, çetelerle, suç örgütleriyle mücadelede elde edilen bu başarılar birilerini rahatsız etmiştir. Gelin hanım (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor uzonun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler… Eğer ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Bizler hep bu ülkede gerçekten saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, bunun çalışmasını yaptık.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’ın Hedef Alıcı Sözlerine Kılıçdaroğlu ve Akşener’den Yanıt Geldi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!