FİLMİN YAPIMCISI GÖZALTINA ALINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizdeki Sığınmacılar ve göçmenleri konu edinen ve bugün çeşitli sosyal medya mecralarında yayına giren ve bir anda çokça paylaşım alarak kamuoyunun gündemine oturan “Sessiz İstila” isimli kısa filmin yapımcısı Hande Karacasu’nun bu akşam saatlerinde gözaltına alındığı açıklandı.

image

İstanbul’un mülteciler tarafından etki altına alındığını anlatan “Sessiz İstila” filminin yapımcısı Hande Karacasu gözaltına alındı.

Emniyetten yapılan açıklamada “Bahse konu video içeriğinde sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle edip gerçekleri çarpıtarak yayınlayan H.K. isimli şahıs Sakarya’da, ayrıca Suriyeli sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili provokatif paylaşımlarda bulunan ‘militer doktroin’ rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen H.D. isimli şahıs ise İstanbul’da yakalanarak adli işlemlere başlanılmıştır” ifadeleri kullanıldı. 

Emniyet, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Emniyet, provokatif görüntülerin paylaşıldığı hesapların kendilerini Afgan ve Pakistanlı olarak gösterdiğini belirtmişti…

Emniyet, internet ortamında kolaylıkla elde edilebilecek provokatif görüntülerin paylaşıldığı hesapların Türkiye’de iç karışıklık çıkarma amacıyla faaliyet gösterdiğini bildirerek soruşturma başlatıldığını aktarmıştı. 

İşte gözaltına dair açıklama:

image
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FİLMİN YAPIMCISI GÖZALTINA ALINDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!