GAZETECİ YILMAZ ÖZDİL’DEN GÖÇMEN İSYANI!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil, Türkiye’ye gelen kaçak göçmen sayısının 8 milyonu aştığını, bunun Türkiye’yi imha etme operasyonu olduğu savundu…

Yılmaz Özdil Türkiye'yi imha etmek için yapılan gizli planı açıkladı: Siz vatan hainisiniz

Konuk olduğu bir İnternet Televizyonunda,Türkiye’de yaşayan Suriyeli ve Afgan göçmenlerin gelecek için büyük bir tehdit oluşturduğunu söyleyen Yılmaz Özdil, hem iktidar hem de muhalefet içinde bulunan yurtseverlerin seslerini daha güçlü bir şekilde çıkarması gerektiğini belirtti.

İşte Özdil’in konuşmasından öne çıkan satırlar:

“SİZ VATAN HAİNİSİNİZ”

Yabancı fonlardan para alan gazeteci kılıklı çantacılar var. Kara paracıların otellerinde kalan kokain baronlarının soytarısı olmuş gazeteciler var. Emperyalizm uşağı, emperyalizm maşası 2. Cumhuriyetçiler var bu ülkede. Tarikat, cemaat zır cahil atmosferi var bu ülkede. Bunların hepsinin koalisyonu dönüp bize akıl veriyor, siz ırkçısınız diyor. Siz vatan hainisiniz, biz ırkçı değiliz.

“MAZLUM OLMADIKLARINI BİLİYORUZ”

Bunu dünyada herkes görüyor, Türkiye’de aklı başında da her insan görüyor. Suriyelilere kimse karşı değil.

5 buçuk milyon Suriyeliyi niye dolduruyorsunuz ama kardeşim? Amerikan casusu, Amerikan ajanı, Amerikalılarla birlikte kendi ülkesinde silah çekmiş Afganları sen kendi ülkene niye dolduruyorsun kardeşim. Bu gelen Afganların hepsinin mazlum falan olmadığını biliyoruz.

“AMERİKAN’IN İŞBİRLİKÇİLERİ”

Bunlar Amerikan ordusunun işbirlikçileri. Bunları Amerika’ya alamayacakları için muhtemelen para verdiler Türkiye’ye sokuyorlar. 10 sene sonra Türkiye’de demografiğinin kimse ne olacağını düşünüyor mu?

“HEM İKTİDAR HEM DE MUHALEFETTEKİ YURTSEVERLERE SESLENİYORUM”

Çok açık şekilde Türkiye’yi imha etme operasyonu bu. Demografik bomba. 8 milyon kaçak göçmen gelmiş, daha neyini hazmedecek bu ülke.

Kaç milyon olması gerekiyor? Biz mi gideceğiz en son, buraya onlar mı gelecek. Neyini hazmedeceksin. Hem iktidar hem de muhalefet içinde artık yurtsever seslere, kendi cebini kendi koltuğunu değil, çocuğunun geleceğini 100 sene sonrasını 500 sene sonrası düşünecek yurtsever seslere ihtiyaç var.

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GAZETECİ YILMAZ ÖZDİL’DEN GÖÇMEN İSYANI!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!