Gürsel Tekin’den Soylu’nun İddialarına Cevap

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadece Sedat Peker değil herhangi bir suç örgütü yöneticisiyle ilişkim varsa hemen istifa edeceğim.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Habertürk TV’de canlı yayının sürdüğü saatlerde sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrıda bulundu: Sadece Sedat Peker değil herhangi bir suç örgütü yöneticisiyle ilişkim varsa hemen istifa edeceğim. Eğer ispatlayamazsa hemen şimdi özür dilemek zorundadır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam Habertürk TV’de yayınlanan programda, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’e yönelik çeşitli iddialarda bulundu. Tekin ise o iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tekin’in açıklamaları ise şöyle:

– İçişleri Bakanlığı makamında Süleyman Soylu’ya açık çağrıda bulunuyorum. Sadece Sedat Peker değil herhangi bir suç örgütü yöneticisi ile ilişkim varsa hemen istifa edeceğim. Eğer ispatlayamazsa hemen şimdi Habertürk TV canlı yayınında özür dilemek zorundadır.

Kendisiyle İlişkim Yoktur

– Sedat Peker kendisinin bir kere bana selam verdiğini benim de bu selamı aldığımı iddia ediyor. Bu olayı da hatırlamıyorum. Kendisiyle hiçbir bağlantım, ilişkim yoktur. Bu iddiaların tamamı da iftiradır. Habertürk TV’ye de bağlanıp cevap hakkımı kullanmak istediğimi bildirdim.

– 2016 yılında akademisyenlerin tehdit edilmesine karşı partimizin hazırladığı bildirgeyi de ben okudum. Bu suç örgütlerine ve tehditlerine karşı her zaman dik durduk, dik duracağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gürsel Tekin’den Soylu’nun İddialarına Cevap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!