HEDEF ASELSAN MI?

Hedef Aselsan mı?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Emin Çapa,Bir Dizi Ziyaret ve Görüşme için Ankara’ya gelen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Lideri Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen görüşme ile ilgili endişe verici bir iddiada bulundu. Çapa’nın iddiasına göre; ‘Aselsan’ için pazarlık yapılıyor…

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) fiili lideri konumundaki Veliaht Prens Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la resmi temaslarda bulunmak için dün Ankara’ya geldi.

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında 10 anlaşma imzalandı

Gazeteci Emin Çapa’nın aktardığına göre, Ankara kulislerinde, Nahyan’ın, ASELSAN’ı almak için görüşmelere başladığı konuşuluyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘la resmi temaslarda bulunan Nahyan’ın Türkiye’ye doğrudan yatırım yapacağı haberi, dolarda kısa süreli bir düşüş yaşanmasına sebep olmuştu. 

Emin Çapa: CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı CEO'luk yapmış tanınan bir isim -  Dailymotion Video

Ekonomist ve gazeteci Emin Çapa, Halk TV’de yayınlanan Sözüm Var programının konuğuydu. Programda Şeyh Nahyan’ın ziyaretini değerlendiren Çapa, ziyarete ilişkin kulislerde dolaşan söylentileri aktardı.

“ASELSAN’I İSTİYOR”

Çapa, BAE Veliaht Prensi Şeyh Nahyan’ın, Türk Lirası’nın yaşadığı değer kaybından yararlanmak istediğini belirtti.

Nahyan’ın bu çerçevede, Türk Savunma Sanayi’nin en önemli yapı taşlarından olan ASELSAN şirketinin hisselerini alarak ortak olmak istediğini öne süren Çapa, iktidarın ekonomi politikasına tepki gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HEDEF ASELSAN MI?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!