“HÜKÜMET İSTİFA” DEMEK; SUÇ MU?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftasonu oynanan maçlarda, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının “Hükümet İstifa” protestosu sebebiyle pek çok taraftara ‘maçlara girmeme cezası’ verildiğine dair tebligatlar gitmeye başladığı öğrenildi.

20230301 194202 edited

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 25 Şubat Cumartesi akşamı oynanan Fenerbahçe-Konyaspor takımları arasında ki maç esnasında Fenerbahçeli taraftarların “Hükümet İstifa” protestosu siyaset gündemini belirlemiş ve ardından iki gün sonra 27 Şubat Pazartesi akşamı oynanan Beşiktaş-Antalyaspor takımları arasında ki maç esnasında da Beşiktaş taraftarlarının “Hükümet İstifa” protestosu, siyaset gündemini iyice ısıtmışmaya yetmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıklaması sonrası MHP Genel Başkan Yardımcılarından bazıları, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiklerini duyurmuşlardı.

Maç başlangıcından sonra elektronik skorbortta Adana‘nın plakası olan 01 gösterilince “Adana üşüme,Fenerbahçe seninle” şeklinde tezahhürat yapan Fenerbahçe taraftarı, dakikalar 2’yi gösterdiğinde elektronik skorbortta Adıyaman‘ın plkakası olan 02 gösterilince de “Adıyaman üşüme,Fenerbahçe seninle” şeklinde tezahhüratta bulunuyor. Ardından “Hükümet İstifa” sesleri yükseldiği videoda görülüyor…

Hafta sonunda ki “Hükümet İstifa” protestosu, günlerdir hem siyasetin hem de sosyal medyanın en önemli gündem maddesi olmuştu. Siyasi liderler, tribünlerin protestosu üzerinden birbirlerine gönderme yaparken; akşam üzeri ajanslara düşen bir haber, önümüzdeki günlerde futbolun ve siyasetin daha da ısınacağına işaret oldu.

Fenerbahçe Maçında protestoların yaşandığı tribünde bulunan taraftarlara maçlara girmeme cezası yani men cezası verildi. Konuyu gündeme taşıyan ise; Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Doğan Oldu.

image

FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ DOĞAN: “HÜKÜMET İSTİFA’ TEZAHÜRATI YAPAN TARAFTARLARA SPOR MÜSABAKALARINI SEYİRDEN MEN TEBLİGATLARI GİTMEYE BAŞLAMIŞ

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi Hasan Doğan, “Hükümet istifa” tezahüratı yapan Fenerbahçe taraftarlarına “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatlarının gitmeye başladığını duyurdu.    

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi Hasan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hükümet istifa” tezahüratı yapan Fenerbahçe taraftarlarının evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında, “spor müsabakalarından men” tebligatı gitmeye başladığını belirtti.  

Doğan yaptığı paylaşımda, “Tribünlerin özelliği, her görüşten insanı barındırması, bir arada tutması. İnsan inanmak istemiyor ama ‘Hükümet istifa’ tezahüratı yapan taraftarların evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında ‘spor müsabakalarını seyirden men’ tebligatları gitmeye başlamış” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“HÜKÜMET İSTİFA” DEMEK; SUÇ MU?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!