İBB’YE BİR ENGEL DAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mülkiyeti İBB’ye ait olan ve 2009 yılında THY’ye kiralanan Ortaköy sahilinde ki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarını denetlemeye gelen İBB yetkilileri ile THY yetkilileri arasında gerginlik yaşandı.

IBB
Türk Hava Yolları’nın (THY) 2009 yılında dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)yetkililerinden kiraladığı ve mülkiyeti İBB’ye ait olduğu belirtilen Ortaköy sahilindeki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının önünde İBB ve THY yetkilileri arasında gerginlik yaşandı.
Yalıları denetlemek için Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gelen İBB genel sekreter yardımcıları ve Meclis üyeleri ile THY’nin güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarına girmek isteyen İBB Genel Sekreter Yardımcıları Mahir Polat ve Arif Gürkan Alpay‘ın da aralarında olduğu ekip, THY‘nin güvenlik görevlileri tarafından geri çevrildi.

Girişlerine izin verilmeyen İBB ekibi, denetim izninin verilmemesine karşı tutanak tutarak, suç duyurusunda bulunacakları belirtti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, “Kamu görevlileri içeri alınmıyor. Boğaziçi İmar, Boğaz’daki her türlü yasa dışı uygulamaya ilişkin, her an her dakika denetleme yapmakla görevli ve sorumlu birimimizdir. Kamu görevlilerine şu an burada görev yaptırılmıyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İBB’YE BİR ENGEL DAHA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!