İstanbul’da perdeler açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salgın döneminde zor günler yaşayan özel tiyatrolar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “İstanbul’da Perdeler Kapanmasın” projesiyle yeniden seyircisiyle buluşuyor. Projeyle 129’u yetişkin, 101’i çocuk olmak üzere toplam 230 oyun ücretsiz olarak tiyatro seyircisiyle buluşacak.

Uzun zamandır sahnelerden uzan kalan tiyatro sanatçıları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başlattığı “İstanbul’da Perdeler Kapanmasın” projesi çerçevesinde seyircileri ile buluşuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek organizasyonlarla temmuz ve ağustos aylarında 129’u yetişkin, 101’i çocuk olmak üzere toplam 230 oyun ücretsiz olarak tiyatro seyircisiyle buluşacak. Oyunlar, kentin açık alanları ve İBB Kültür Merkezleri’nde sahnelenecek. Bir bölümü de dijital yayınlar ile izlenebilecek.

Proje kapsamında; 3-4 Temmuz’da Pendik Kaynarca ve Zeytinburnu Çırpıcı Parkı’nda, 10-11 Temmuz’da Kadıköy Yoğurtçu Parkı ve Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde saat 19.00 ve 21.30’da olmak üzere iki farklı oyun sahnelenecek.

İstanbul’un iki yakasında yer alan, on farklı İBB Kültür Merkezi’nde 10-11 Temmuz’da başlayacak oyun gösterimleri ise bayram tatilinin ardından 31 Temmuz’da yeniden başlayıp 22 Ağustos’a kadar hafta sonları devam edecek.

Tiyatroseverler, bayram tatili boyunca dijital oyunları izleme fırsatı bulacak. 15 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında her gün iki farklı oyun olmak üzere toplamda 22 yayın, “İBB Kültür Sanat” YouTube kanalından izlenebilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da perdeler açılıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!