Konuk Sustu Gazeteciler Konuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam Habertürk TV’ye konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katıldığı programda Karamollaoğlu’nun sürekli sözünün kesilmesi tepkilere neden oldu.

Dün akşam Habertürk TV’ye konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katıldığı programda Karamollaoğlu’nun değerlendirmeleri yerine ona soru sorması gereken gazetecilerin sürekli kendi yaptığı yorumları öne çıkarması dikkat çekti. Programda ayrıca bir sorunun yanıtı beklenmeden diğerine geçildiği ve Temel Karamollaoğlu’nun sözünün sürekli kesildiği görüldü. Karamollaoğlu bu duruma program sırasında tepki gösterdi.

Habertürk TV‘de Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde düzenlenen ‘Nedir Ne Değildir’ programının konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gazeteci Nagehan Alçı, Veis Ateş ve Kemal Öztürk‘ün sorularını yanıtlamaya çalıştı.

Onlar Konuştu Karamollaoğlu Dinledi

Yanıtlamaya çalıştı diyoruz çünkü programın genelinde Temel Karamollaoğlu’nun değerlendirmeleri yerine ona soru sorması gereken gazetecilerin yorumları ön plana çıktı.

Özellikle Habertürk yazarları Nagehan Alçı, Kemal Öztürk ile Veis Ateş’in gündemle ilgili yaptığı uzun süreli konuşmalar sosyal medyada da tepki çekti.

Sık Sık Sözü Kesildi

Programda ayrıca bir sorunun yanıtı beklenmeden diğerine geçildiği ve Temel Karamollaoğlu’nun sürekli sözünün kesildiği görüldü. Karamollaoğlu’nun da bu durumdan çok rahatsız olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Karamollaoğlu’ndan Alçı’ya Tepki

Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir soruyu yanıtladığı sırada Nagehan Alçı’nı araya girip Millet İttifakı’nı sormasına sinirlenen Karamollaoğlu; “Tayyip beyle ilgili konuşurken pat diye Millet İttifakını araya soktunuz. O zaman olmaz yani, bunlar beni açığa düşürmek için sorulan sorular gibi geliyor.  Ben şimdi hangisine cevap vereyim.” ifadelerini kullandı.

KJ Hatası da Yaşanmıştı

Programda ayrıca bir KJ skandalına imza atılarak ” Karamollaoğlu, “Gazze devlet olarak kabul edilmediği için, Hamas’ı da terör örgütü olarak görüyorlar, bu yanlıştır” demesine rağmen  “Karamollaoğlu: Hamas terör örgütüdür” KJ’si yazılınca Temel Karamollaoğlu, “Aman aman” diyerek olaya tepki göstermişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konuk Sustu Gazeteciler Konuştu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!