“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERİYİM” DEDİ. ERDOĞAN’IN ASKERİ OLDU!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den ayrılıp, Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne; oradan da ayrılıp, tartışmalı bir şekilde AKP’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

MEHMET ALI CELEBI

FETÖ’nün Ergenekon kumpasıyla 41 ay cezaevinde yatan, tahliye olduktan sonra milletvekili seçildiği CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ne geçen, buradan da istifa edip AKP’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, bugün yeni partisinin grup toplantısına katıldı.

Mehmet Ali Çelebi’ye yeni partisinin rozetini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Çelebi “Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı’nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım” diyerek, şunları söyledi:

ÇELEBİ’DEN ERDOĞAN VE CUMHUR İTTİFAKI’NA GÜZELLEMELER…

Parti rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takılan çiçeği burnunda AKP’li Mehmet Ali Çelebi, Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı ile ilgili güzellemelerde bulundu.

15 TEMMUZ GECESİ DİRENMESEYDİNİZ…

– Öncelikle Allah utandırmasın. Neden buradayım? Sayın Cumhurbaşkanım, siz canınızla, ben özgürlüğümle, milletimiz bağımsızlığıyla tehdit edildi. Siz 15 Temmuz gecesi direnmeseydiniz, bugün ben, kumpaslarda yargılanan komutanlarımız, kardeşlerimiz ve Türkiye’nin önde gelen binlerce ismi o gece aileleriyle birlikte katledilmişti.

FETÖ ZOMBİ TEŞKİLATI

– Bugün hiçbirimiz hayatta değildik. Daha da önemlisi milletimiz bağımsızlığını yitirmişti. İşte bu nedenle bu millete cellat olan FETÖ zombi teşkilatına karşı mücadelenizde yanınızdayım.

ONLARIN ONURUNU KORUYORUM

– Vücudum vatan toprağından, nefesim vatan havasındandır. 1 milyona yakın asker, polis, korucu silah arkadaşım görevinin başında. Ben aynı zamanda onların onurunu koruyorum.

MEHMET ALI CELEBI 1

TEMEL GEREKÇEM ŞU…

– 40 bine yakın vatan evladı toprağa düştü. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/PYD terör örgütüne karşı mücadelenizde yanınızdayım. Temel gerekçem şu: Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı’ndan sonraki en ciddi ve çok cepheli bir egemenlik mücadelesi vermektedir. Mavi Vatan’dan Libya’ya, Suriye’den Irak’a, Azerbaycan’dan Yunanistan’a tüm bu cephelerde mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir.

– Bu nedenle ben de bir Atatürk askeri, Kuvâ-yi Milliye neferi olarak ‘Türkiye yüzyılı’ mücadelesinde yanınızdayım. Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız, mensubiyetinden onur duyduğumuz Türk milletinin varoluş gayesine hizmet, Türkiye Cumhuriyeti’nin devamlılığına sonuna kadar destektir.

Ankara kulislerinde; Mehmet Ali Çelebi‘nin yaş ve gün eksiği olduğundan ‘Süper Emekli’ olamadığı, kapı kapı partileri dolaştığı ve beklediği yanıtı alamadığı için AKP’ye katıldığı konuşuluyor…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERİYİM” DEDİ. ERDOĞAN’IN ASKERİ OLDU!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!