POP SANATÇISI GÜLŞEN TUTUKLANDI!!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmam-Hatip Liseliler için kullandığı ifadeler için gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen Pop Sanatçısı Gülşen hakkında, tutuklama kararı çıktı.

GULSEN

Şarkıcı Gülşen halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla bugün Beşiktaş’ta ki evinde gözaltına alınmıştı.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Gülşen’in çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasına karar verildi.

İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, sevk edildiği Sulh Ceza Hâkimliği’nce tutuklandı.

Dört ay önce konserinde imam hatipliler ile ilgili sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, İstanbul Beşiktaş’taki evinde gözaltına alındı. Gülşen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. Buradaki işlemlerin ardından Gülşen, savcılık tarafından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

GULSEN

Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı, sürece ilişkin olarak, “Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım…” ifadelerini kullandı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkında; “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Gülşen hakkında “mevcutlu olarak ifadeye getirilmesi” kararı verilmişti. Gülşen başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. 

Şarkıcı Gülşen ifadesinin ardından savcılık tarafından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

ODA TV’de yer alan habere göre Gülşen’in savcılık ifadesi ortaya çıktı. “Görüntüler provakatif amaçlı servis edildi, ülkenin değerlerine ve hassasiyetlerine saygım sonsuzdur, atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum” diyen Gülşen şu ifadeleri kullandı:

1661449433596 11661449449699 2
Gülşen’den ilk açıklama: “İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum”Gözaltına alınan sanatçı Gülşen, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklaması şöyle:“Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır.Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum.Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım…”1661442932355 screenshot 3

Gülşen Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan hakkında resen soruşturma başlatılan Gülşen, soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

Sabah gazetesi, imam hatiplerle ilgili sözleri sonrası hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen hakkında gözaltı kararı verildiği haberini duyurmuştu. 

Gülşen’in nisanda verdiği bir konserde, “İmam hatipte okumuş. Sapıklığı oradan geliyor” demesinin yer aldığı bir video dün dolaşıma sokulmuştu. Kime söylendiği belli olmayan söz konusu ifadenin yer aldığı videonun yayılmasının ardından Twitter’da ‘#GülşenTuklansın’ diye etiket açılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen hakkında soruşturma başlatmıştı. 

1661443681547 f 691 e 105 ddd 4387380207 bd 77 b 71 d 9 a 3

Ozan Çolakoğlu emniyetten ayrıldı

Gülşen’in eşi yapımcı Ozan Çolakoğlu gözaltında olan eşi için geldiği İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı. Basın mensuplarının sorularına ise cevap vermedi. (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
POP SANATÇISI GÜLŞEN TUTUKLANDI!!!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!