PUTİN’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SON DAKİKA: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. Ukrayna’ya yönelik askeri müdahaleye ilişkin konuşan Putin, “Askerlerimiz 8 yıldır güçlendirilen savunmayı kırdı.” dedi. İşte haberin detayları…

image 2

Son dakika… Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Putin’in açıklamalarından satırbaşları:

“Ben bu dünyanın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Rusya ve Ukrayna halkları ise tek bir halktır. Biz ağır topları, füzeleri de kullandıklarını da biliyoruz. Biz bu güçlerle aşırıcılarla savaşıyoruz. İnsanları canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Yabancıların tahliyesi için insanı koridor açıyoruz.

“8 YILDIR GÜÇLENDİRİLEN SAVUNMAYI KIRDIK”

Askerlerimiz 8 yıldır güçlendirilen savunmayı kırdı. Askerlerimiz meskun mahalleri ve sivilleri korumaya devam ediyor. Evet kayıplarımız var. Rusya’nın güvenliği için hayatını kaybeden ve yaralananlar var.

Ukrayna’daki askerlerimiz Rusya için hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Ukrayna’yı Nazi’lerden arındırmak için oradalar. Şu an operasyon plana göre devam ediyor. Hedeflerimiz başarılı bir şekilde devam ediyor.”

Putin’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

  • Rusya’da 300’den fazla etnik grup var. Bu ülkede olmaktan gurur duyuyorum ancak biz tek bir halkız. Ruslar ve Ukraynalılar da tek bir halk.
  • Operasyonlarımız devam ediyor, askerlerimiz kendini feda ediyor. Neonazilere karşı savaşıyoruz.
  • Biz sivillerin geçişi için güvenli koridor açıyoruz ama sivilleri canlı kalkan yapıyorlar.
  • Yüzlerce insanı esir alıyorlar, buna üniversite öğrencileri de dahil. Harkov’da 3 binden fazla Hindistanlı öğrenci mahsur kaldı.
  • Bu naziler Çinli öğrencilere karşı da ateş açtılar. Bunlar tahliye için hareket geçmiş öğrencilerdi. Esir alınmış durumdalar.  Polonya’ya gitmeleri isteniyor.
  • Ukrayna’da askerlerimiz Rusya için savaşıyorlar. Bizim sınırlarımızda bir tehdit olmasın diye savaşıyorlar. Biz her zaman hayatını kaybeden askerlerimizi hatırlıyor olacağız. Bu özel hareket planlarımıza göre devam ediyor. Tespit ettiğimiz hedeflere ulaşıldı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUTİN’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!