RAFET EL ROMAN TRABZON’A GELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta dile getiren, Pop Müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı Rafet El Roman; Çarşıbaşı Belediyesi’nin davetlisi olarak Trabzon’da konser verecek…

RAFET EL ROMAN 2
Pop Müziğinin ünlü ismi Rafet El Roman, Çarşıbaşı Belediyesi’nin davetlisi olarak Trabzon’a geliyor…

Çarşıbaşı Belediyesi’nin düzenlediği “Çarşıbaşı Keşan, Balıkçılık ve Kültür Festivali” kapsamında konser verecek olan Rafet El Roman, 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22:00’de sahne alacağı öğrenildi.

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde ‘7. Keşan, Balıkçılık ve Kültür Festivali’ 19- 20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konser etkinliklerinin saat 19’da başlayacağı bildirildi.

Her fırsatta Trabzonsporlu olduğunu ifade eden ve geçtiğimiz mayıs ayında Süper Lig Şampiyonu olan Trabzonspor’a da şarkı yapan Rafet El Roman, konser için Trabzon’da olacak.

Rafet El Roman’ın Trabzon’da konser vereceği haberi, şehirde heyecan yaratmış durumda…

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, festival öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunarak; “Çarşıbaşı ilçesinin tanıtımı için belediye olarak önemli programlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Karadeniz Bölgesinde balıkçılığın merkezi, Keşan Dokumalarının anavatanı olan ilçemizin tanıtımı için festivalin önemli bir unsur olduğuna inanıyoruz. Hem ilçemiz hem bölgemiz hem de esnafımız açısından bu festivali önemsiyoruz. İlçemizi turizme açmanın yollarından biri de bu tür organizasyonlardır. El birliği ile altından kalkamayacağımız organizasyon yoktur. Hep birlikte başarılı olacağımıza inancım tamdır.” dedi.

Başkan Nuhoğlu, Fatma Şentürk’ün sunuculuğunu festivalde Rafet El Roman, Resul Dindar ve yöresel sanatçıların sahne alacağını belirterek, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.

Çarşıbaşı Pazar Yeri Festival Alanında iki 19- 20 Ağustos Cuma ve Cumartesi günlerinde gerçekleştirilecek olan festival kapsamında Yöresel keşan defilesi, fotoğraf sergisi, yarışmalar ve sürpriz etkinliklerin yapılacağı kaydedildi.

RAFET EL ROMAN

Aslen Trakyalı olan ve Almanya’da büyüyen Rafet El Roman, Trabzonspor’a olan sevgisi ve bağlılığı sebebiyle 2016 yılında tatsız bir olaya maruz kalmıştı.

“Trabzonsporluyum” dediği için Protesto edildi.

2016 yılında Kadıköy’de verdiği konser sırasında Fenerbahçeli bir grup taraftarın sataşması ve protestosu sebebiyle sahneyi terk etmişti.

2016’da ki olay, şöyle gelişmişti;

İstanbul Kadıköy’de hayranlarıyla buluşan Rafet El Roman, konser verdiği sırada Fenerbahçeli bir grup taraftarlar kendisinden Fenerbahçe marşı yapmasını istediler.

RAFET EL ROMAN 1 scaled

Bunun üzerine Rafet El Roman Fenerbahçeli taraftarlara  “Ben Trabzonsporluyum, Fenerbahçe marşı yapmak bana yakışmaz. Benden başka bir şey isteyin” dedi. Bu cevap üzerine Fenerbahçeli taraftarlar Rafet El Roman’ı protesto etmeye başladı.

ÜNLÜ SANATCI FENERLİ TARAFTARA BÖYLE SESLENDİ: “Bize Her Yer Trabzon”

Rafet El Roman da kendini protesto eden taraftarlara “Bize her yer Trabzon” diyerek konserini yarıda keserek salonu terk etti. Bir anda şoka uğrayan hayranları ise salonu karıştıran fenerli taraftarlara  sitemli şekilde atıfta bulundular.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RAFET EL ROMAN TRABZON’A GELİYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!