RİZE’DE İMAMOĞLU RÜZGÂRI ESTİ!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Bayram Buluşması’ için ziyaret ettiği Rize’nin Merkez, İyidere, Derepazarı, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçeleri ile Artvin’in Arhavi,Hopa ve Kemalpaşa İlçelerinde çoşku ile karşılandı.

IMAMOGLU RIZE 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Bayram Buluşması’ için ziyaret ettiği Rize‘nin Merkez, İyidere, Derepazarı, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçeleri ile Artvin’in Arhavi,Hopa ve Kemalpaşa İlçelerinde çoşku ve ilgi ile karşılandı.

Uğradığı her ilçede, kendisini karşılayan hemşehrileri ile coşkulu bir buluşma gerçekleştiren İmamoğlu, yaptığı her konuşmada 6’lı masaya ve Millet İttifakı‘na vurgu yaptı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun selamını getirdiğini söyledi.

IMAMOGLU RIZE

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu‘nun Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Rize’ye yaptığı ve sabah saatlerinde başlayan bayramlaşma ziyaretini saat 19.00 sıralarında tamamlayarak,oradan Artvin’e geçti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize’ye gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretinin son durağı olan Fındıklı’da dikkat çeken açıklamalarda bulunarak seçim mesajı verdi. İmamoğlu “Bu seçimi birilerine karşı da kazanmayacağız. Bu seçimi bugünkü iktidar partisine oy verenler için de kazanacağız. Çünkü onlara güzel bir yaşam hediye edeceğiz” dedi.

İmamoğlu “Biz bu yolculuğun ucunda Cumhuriyet’in ikinci yüz yılının başında bunu halletmeliyiz. Halledeceğiz. Bu seçimi birilerine karşı da kazanmayacağız. Bu seçimi bugünkü iktidar partisine oy verenler için de kazanacağız. Çünkü onlara güzel bir yaşam hediye edeceğiz” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu ayrıca “Bazen sabah kalkıyorum aklıma gelmeyen tehditler, hakaretler, kararlarla bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Şu gençlerin kararlılığı, inancı var ya… Şu milletin kararlılığı ve inancı var ya… Vız gelir tırıs gider. Hakka, hukuka uygun işler yapacağız. Gerisi teferruat. Ne yaparlarsa yapsınlar, sadece bir yıl geceli gündüzlü herkes sorumluluğunu yerine getirecek” ifadelerine yer verdi.

KEMALPASA

“MİLLETÇE BÜYÜK BİR SORUMLULUK İÇİNDEYİZ”

İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

  • Ama bir o kadar da vatansever, tereddütsüz insanını seven, çok cesur demokrat Karadenizliler var. Dolasıyla ben İstanbul’da bir iddia koymuştum. Demiştim ki; ben İstanbul’un gelmiş geçmiş en demokrat belediye başkanı olacağım. Şimdi bir iddia daha koyacağım; ben gelmiş geçmiş en demokrat Karadenizli olacağım. Sorumluluklarımızı hatırlamamız lazım. Milletçe büyük bir sorumluluk içindeyiz. Elbette bayramınızı tebrik etmeye geldim.
  • Ramazan Bayramı’nın güzelliklere vesile olmasını temenni etmek ve sizlerle kucaklaşmak için geldim. Ama aynı zamanda sorumluluğumuzu hatırlatmak için buradayım. Birlikte başarmak zorunda olduğumuz bir sürecin içine girdik. O birlikte kavramının içerisinde elbette ki gururla söylüyorum ki; liderliğini bu ülkenin kurucusu partisi olan CHP yapıyor. Bir 6’lı masa kuruluyor ve bu masa da Türkiye’nin demokrasi geleceği tartışılıyor. Haklar, özgürlükler konuşuluyor. Yani bir tek ses, söz, tek kişinin aklı değil; milletin aklı felsefesi üzerine bir sistem kurulmak isteniyor. Çünkü geçmişten bugüne işletilen demokrasi süreci ne yazık ki son birkaç yılda büyük bir erozyona uğradı.

“6’LI MASA BU SÜRECE ÇOK SIKI ÇALIŞIYOR”

  • Ben mesela şöyle hayal ediyorum; bana devletim avazım çıktığı kadar fikrimi söyleme hürriyetini vermeli. Bana devletimin her kurumu adaleti, şeffaflığı hatırlatmalı. Bana devletimin her kurumu, bireyi özgürlüğü hissettirmeli. Bana devletim çocuklarımızın geleceğe baktığında kendisini fikri hür, vicdanı hür nesiller olarak görmesini hissettirmeli.
  • 6’lı masa bu sürece çok sıkı çalışıyor. İstabul’da büyükşehir belediye seçimini nasıl kazandım? Çok teşekkür ediyorum, kendisine minnet ve saygı duygularımı iletiyorum. Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu beni aday gösterdi. Ona minnet duygularımı iletiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun Fındıklı’ya kocaman selamını iletiyorum. Aynı zamanda tereddütsüz her zor anımızda yanımızda durarak her türlü desteğini ortaya koyarak ittifakımızın en güçlüsü ortaya olarak kıymetli Sayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener… Onun da desteğiyle beraber İstanbul’da seçimi aldık.

“BU SEÇİMİ BUGÜNKÜ İKTİDAR PARTİSİNE OY VERENLER İÇİN DE KAZANACAĞIZ”

  • Bu iş sadece siyasi partilerin işi mi, değil. Milletin işi. Milletçe başarmalıyız. Her birey, her vatandaş “Ben ne yapmalıyım” sorusunu kendine sormalı. Biz birlikte başarmalıyız. Bakın karşımızda bir rakip yok. Duymadınız galiba… Vallahi yok billahi yok. Bizim karşımızdaki rakip, ancak milletin kendisi olur. Çok net. Dolasıyla kararlı bir biçimde yol yürüyeceğiz.
  • Biz bu yolculuğun ucunda Cumhuriyet’in ikinci yüz yılının başında bunu halletmeliyiz. Halledeceğiz. Bu seçimi birilerine karşı da kazanmayacağız. Bu seçimi bugünkü iktidar partisine oy verenler için de kazanacağız. Çünkü onlara güzel bir yaşam hediye edeceğiz. 
  • Gelelim bir avuç insana… Kendi çıkarları peşinde bazı hamleler yapıyor olabilirler. Ben onu biliyorum. Formülü çözdüm. Bazen sabah kalkıyorum aklıma gelmeyen tehditler, hakaretler, kararlarla bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Şu gençlerin kararlılığı, inancı var ya… Şu milletin kararlılığı ve inancı var ya… Vız gelir tırıs gider. Hakka, hukuka uygun işler yapacağız. Gerisi teferruat. Ne yaparlarsa yapsınlar, sadece bir yıl geceli gündüzlü herkes sorumluluğunu yerine getirecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,Ramazan Bayramı’nın 3.günü memleketi Trabzon’da saat 13:00’da Trabzon Meydanı Atatürk Alanı’nda hemşerileri ile bayramlaştıktan sonra çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek.İYİ Partili Yomra Belediyesi’nin saat 18:00’da hizmete açacağı ‘Yomra Hürriyet Parkı ve Sosyal Yaşam Alanı’ açılış törenine katılacak olan İmamoğlu,akşam saatlerinde İstanbul’a dönecek…

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RİZE’DE İMAMOĞLU RÜZGÂRI ESTİ!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!