“Senin şirazen artık iyice kaydı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Neymiş millet açmış siz de doyuruverin” sözlerine “Senin şirazen artık iyice kaydı Sayın Erdoğan, milletinin zor durumuyla alay etmek, bir Cumhurbaşkanı’na yakışmaz” diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefet liderlerinin vatandaşların ekonomik sıkıntılar yaşadığından bahsettiklerini söyleyerek, “Neymiş millet açmış, bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin. Biz ne gerekiyorsa tüm imkanlarımızı seferber ederek bunları yaptık. Ama nankörlük parayla değil. Onlar yine nankörlüğe devam ediyorlar” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Erdoğan’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi.

“BU ÇİLEDEN KURTULACAĞIZ”

Milletin zor durumuyla alay edildiğini söyleyen Akşener’in paylaşımı şöyle:

“Senin şirazen artık iyice kaydı Sayın Erdoğan, Milletinin zor durumuyla alay etmek, bir Cumhurbaşkanı’na yakışmaz. Sen hiç merak etme, ilk seçimde seni gönderip insanlarımızı onları mahkum ettiğin bu çileden kurtaracağız. Sen sandığı getir, biz gerisini hallederiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Senin şirazen artık iyice kaydı”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!