YOMRA KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yomra’da yapımı tamamlanan Kültür Merkezi,bugün yapılan tören ile hizmete açıldı.Geçen yıl Haziran ayında silahlı saldırıya uğrayan Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın açılış konuşmasında “canımıza mâl oluyordu” ifadesi ise dikkat çekti.

image 3

Yomra Belediyesi Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı.Açılışa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yanı sıra, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Aydın, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Artvin İl Başkanı Kemalattin Akkök, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kureski ile birçok partinin ilçe başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

image 4

Mustafa Bıyık: “Canımıza mâl oluyordu

Açılış konuşmasını yapan“hizmetler canımıza mal oluyordu ama yolumuzdan dönmedik”  ifadesi ile kendisine yapılan silahlı saldırı olayını hatırlatan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık;

“Yomra’da ki açılışımıza hoş geldiniz. 2018 yılının son döneminde Yomra belediye başkanlığı adaylığımı açıklamıştım. O gün hayallerimiz olduğunu söylemiştim. Şimdi o hayalleri gerçekleştiriyoruz. Yapacağımızı söylediğimizde hayal edemeyeceğimiz söylenmişti. Şimdi kültür merkezi açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kültür merkezimiz ile sadece Yomra’ya değil ilimize de hizmet ediyoruz. İlçemizdeki caddemizin ihalesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.  Uçak enkazı ile ilgili çalışmamız devam ediyor. 

Biz Yomra’da büyük bir dönüşüme imza atıyoruz. Yomra halkına gösterdikleri sabır için teşekkür ediyoruz.  Yomra’ya yaptığımız hizmet az kalsın canımıza mal oluyordu ama biz bu yoldan dönmedik. Tüm teşkilatımıza destekleri için teşekkür ediyorum. İnşaat firmasına da ayrıca teşekkür edeceğiz. En büyük teşekkürü de Yomra halkına ediyorum.”İfadelerini kullandı.

image edited 1


İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli yaptığı konuşmada; “Mustafa Bıyık başkanımla 2019 yılında adaylık açıklamasından önce kendisinden bir şey istedim. Samsun’dan bu tarafa tek belediyemiz. Çalışmalarımız İYİ Parti belediyeciliğine örnek olacak dedim. Araç parkını yeniledi ve bu kültür merkezini hizmete sundu. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

image 1

Dr. Hüseyin Örs: “Yomra İYİ Belediyecilikle gelişiyor”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr.Hüseyin Örs ise “Yomra iyi belediyecilik ile değişiyor” içerikli ifadeler kullanarak; “İYİ belediyeciliği sadece Yomra’da değil tüm Türkiye’de gösteren bir belediyecilik yapıyor kendisine teşekkür ediyorum.  Yomra değişiyor, Mustafa Bıyık’la İYİ belediyecilik ile değişiyor ” ifadelerini kullandı.

huseyin ors edited


Koray Aydın: “Mustafa Bıyık ve ekibi hortumları kesti”

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın da açılışta konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı;

Hakikaten çok kıymetli bir eser var burada. Bu kültür merkezinin bir hikayesi var. İlk ihalesini iptal ederek 1 milyon TL kar ederek yeni ihale yeniden yapmak büyük iş. Kurşunlara hedef olarak dik durarak karar vermek de yiğit insanların işidir. Bu eseri meydana getirmekte katkısı olan herkese teşekkür ederim.

Ben bakan olduğunda bu yol Yomra’nın merkezinden sahile aldırdığımda beni çok eleştiren olmuştu. Bakın oluşan alanda da eserler meydana geliyor. İş yapmak üretmek sevda işidir. 

image 2

Mustafa Bıyık ve ekibi geçmişte Yomra’nın imkanlarını hortuma bağlayanların hortumlarını keserek Yomra’lının hizmetine sundular. 

Yomra elması tescillendi ve fidesi üretilip satılıyor. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir. Makina parkı değiştirildi. Bu kültür merkezinin yapımı ihalesini iptal ederek 1 milyon karla 1 yılda yapmak büyük bir iş. Şimdi yapsaydı 3-4 kat fazlasına yapılacaktı.  Bu bir zeka ve beceri işidir.

Yomra’daki anlayışın Türkiye ye lazım olduğunu biliyoruz. İnşallah o günleri görürüz.  Mustafa Bıyık ve ekibine teşekkür ediyorum

image 5

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yaptığı konuşmayı videodan izleyebilirsiniz

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YOMRA KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!