ÇYDD Trabzon Şubesi İstanbul Sözleşmesini Konuşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi bünyesinde yer alan Toplumsal Cinsiyet Atölyesi’nin 2 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştireceği “Kadınlar, İstanbul Sözleşmesi’nden Vazgeçmiyor!” konulu toplantısının konuğu ÇYDD Trabzon Şubesi üyesi ve Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez olacak.

Gönül Çağdaş moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşi de Av. Sibel Suiçmez, İstanbul Sözleşmesi’nin hukuki değeri ve toplumsal yaşamda etkileri hakkında bilgilerini sunacak.

Halka açık olup, Çağdaş Gençlik bünyesindeki öğrencilerimizi, üyelerimizi, diğer şube yöneticilerimizi ve diğer tüm katılımcıları aramıza bekliyoruz.

Etkinlik Google Meeting üzerinden halka açık ve ücretsiz bir şekilde online ortamda gerçekleşecek.

ÇYDD Trabzon’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

”İstanbul Sözleşmesi’ni Uygulatacağız sloganıyla verdiğimiz kadına karşı şiddet mücadelesine, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile kilit vuruldu. Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi’ne ilişkin olan bu uluslararası sözleşmenin hukuken usulsüz bir şekilde feshedilmesinin ardından şimdi mücadelemiz, “Kararı Geri Çek, Sözleşmeyi Uygula!” Sloganıyla devam ediyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇYDD Trabzon Şubesi İstanbul Sözleşmesini Konuşuyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!