TRABZON ÖĞRENCİ YURDU, HORON İLE AÇILDI.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Fatih’te bulunan ve 1965 yılında hizmete giren Trabzon Öğrenci Yurdu’nun yeniden inşa edilen yerleşkesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı tören ile açıldı.

IMG 20240224 182458 edited scaled

Tarihi geçmişi 1936 yılına dayanan Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği’nin İstanbul Fatih İlçesi Fındıkzade Semti’nde bulunan ve 1965 yılında hizmete giren Trabzon Öğrenci Yurdu’nun yenilenen yurt binası, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açılış ile yeniden hizmete girdi.

IMG 20240224 182451 edited scaled

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Adem Kılıç ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu yeni yurt binası açılışına; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İYİ Parti 27.Dönem İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul Barosu Eski Başkanı Av. Muammer Aydın, Trabzon Araştırmaları Merkezi Vakfı Başkanı Dr. Erdal Atalay, Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin Küçükali, Adalar Belediyesi Eski Başkanı Atilla Aytaç, CHP Fatih Belediye Başkan Adayı Mahir Polat, A Milli Futbol Takımı eski Menajeri Can Çobanoğlu, Trabzon Öğrenci Yurdu’nun eski sakinlerinden İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Gülsüm Sağlamer, çeşitli derneklerin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Trabzon Öğrenci Yurdu kapısında horon ekibi tarafından karşılandı.

image 1

Trabzon Öğrenci Yurdu açılışına katılmak üzere yurt binasına gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Trabzon Horon Ekibi karşıladı. Horon ekibinin daveti ve katılımcıların ısrarını kırmayan İmamoğlu, daha sonra horona girdi. İmamoğlu’nun horon oynadığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Gözler Soysal Algan’ı Aradı

Açılışa katılan tüm davetlilerin ikili ya da grup sohbetlerinde ve yapılan konuşmalarda sürekli ismi telaffuz edilen, geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşama veda eden Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği’nin efsane başkanı Soysal Algan unutulmadı. Derneğe ve Öğrenci Yurduna yıllarca hizmet vermiş ve yenilenen yurt binası için finans, proje, ruhsat vs. gibi işleri çözümleyerek, inşaat işlemlerini başlatmış olan ve her yıl ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar daveti ile Trabzonluları bir araya getiren, İstanbul’da ki Trabzonluların sevdiği kanaat önderlerinden Soysal Algan ile ilgili yapılan konuşmalar, katılımcıları duygulandırdı.

image 3
Soysal Algan
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TRABZON ÖĞRENCİ YURDU, HORON İLE AÇILDI.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!