‘’15 Temmuz Darbe Girişimini Bir Kez Daha Şiddetle Kınıyoruz’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Barosu, 15 Temmuz 2016’da FETÖ/PYD terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini bir kez daha kınadıklarını açıkladı.

Baro Başkanı Sibel Suiçmez imzası taşıyan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

”DEMOKRATİK, LAİK VE SOSYAL HUKUK DEVLETİMİZİ ORTADAN KALDIRMAYA YÖNELİK FETÖ/PYD TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN DARBE GİRİŞİMİNİ BİR KEZ DAHA ŞİDDETLE KINIYORUZ.

ÜLKEMİZİ KAOSA SÜRÜKLEMEYE YÖNELİK YAPILAN BU DARBE GİRİŞİMİ; HALKIMIZ VE SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN DEMOKRASİMİZE VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMASIYLA ENGELLENMİŞTİR. ÜLKEMİZİ KARANLIĞA GÖTÜRME VE KAOS YARATMA ÇABASI İÇİNDE OLANLARA HALKIMIZ HİÇBİR ZAMAN İZİN VERMEYECEKTİR.

DARBE GİRİŞİMİNDEN SORUMLU OLANLARLA MÜCADELE ETKİN, SAMİMİ VE KARARLI BİR ŞEKİLDE; ADİL YARGILANMA HAKKINA VE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İLKESİNE BAĞLI KALINARAK, SÜRDÜRÜLMELİDİR. 15 TEMMUZ 2016’ YA GELİNEN SÜREÇTE YAPILAN HATALARLA YÜZLEŞİLMELİ, AYNI HATALAR TEKRARLANMAMALIDIR. DEVLETİMİZ HİÇBİR ZÜMREYE, CEMAATE, KURUMA AYRICALIK TANINMAMALI, CUMHURİYETİMİZİN NİTELİKLERİNİ ZEDELEMEYE YÖNELİK ÇABALAR ENGELLENMELİDİR.

15 TEMMUZ 2016 DARBE GİRİŞİMİNİ KABUL ETMEYEN HALKIMIZI ŞÜKRANLA, DARBEYİ ENGELLEYEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ. TRABZON BAROSU OLARAK DEMOKRATİK, LAİK, SOSYAL, HUKUK DEVLETİMİZİ YIKMAYA YÖNELİK HER TÜRLÜ GİRİŞİMİN KARŞISINDA OLDUĞUMUZU, OLACAĞIMIZI BİR KEZ DAHA KAMUOYUYLA PAYLAŞIYOR, SAYGILAR SUNUYORUZ.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘’15 Temmuz Darbe Girişimini Bir Kez Daha Şiddetle Kınıyoruz’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!