82 ”Helal” Puanla 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2010-2011 Futbol sezonu, Türkiye’deki en şaibeli futbol sezonu olarak kayıtlara geçti. Sezonun bitimiyle beraber 3 Temmuz 2011’de başlayan ”şike operasyonu” nda 10. Yıl geride kaldı.

Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda elde ettiği başarı sayesinde ”şampiyon takım” sıfatıyla Şampiyonlar Liginde mücadele ederken rakip takım, UEFA tarafından 2 yıl Avrupa Kupalarından men cezasına çarptırıldı. Dönemin rakip takım teknik direktörü Aykut Kocaman’ın ”Türk futbolunda hız sınırı aşılmış. Radara biz tutulduk” açıklamaları itiraf niteliği taşıyordu.

7

Dönemin Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ve Tolga Zengin’in yaptığı açıklamalar ise uzun süre unutulmayacak türdendi.

Güneş, açıklamasında ”Hiçbir şey olmamış gibi düşünebilir misiniz? Olanlar hukuka uydurulmuş. Orada herhangi bir Anadolu takımı olsa o kanun değişmezdi. Kanun ve hukukla bu kadar oynuyorsan sen zaten hukuk devleti değilsin. Cumhurbaşkanı, işçisi herkes için geçerli. Fenerbahçe ”ben hukuken aklandım” diyor. Hukuken aklanmak Türkiye’de iftihar meselesi değil. Şike süreci futbolla ilgili bir olay değildir ve hiçbir zaman aklanmayacak. Böyle aklanma olmaz. Hukukla aklanılmaz!” ifadelerini kullanırken, Tolga Zengin’de ”Bu işi yapanların, bu işe çanak tutanların, bu işi aklayanların, bu işte susanların acaba yatacak yerleri var mı!” diye konuşmuştu.

2010-2011 sezonunda 82 helal puanla Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşayan futbolcular ”3 Temmuz 2011 şike davası”nın 10.Yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

2010-2011 Sezonunda elde edilen şampiyonluk kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Remzi Giray Kaçar sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı ;

Bugün 3 Temmuz, çok önemli bir gün. Kulübümüz Trabzonspor’da bugünün anlamına binaen çok güzel bir açıklama yaptı, video yayınladı. Videoyu izleyince tüylerim diken diken oldu. Bugün, ekip, teknik ekip, yöneticilerimizin, sizlerin ve birçok insanın emeğinin çalındığı bir gün. Trabzonspor takımının videosu aptala, salağa anlatır gibi bir video olmuş. Bu takımın şampiyonlar ligine gittiğini kimse unutmasın. Bir gün elbet bunu herkes konuşacaktır…

2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un kalesini koruyarak yaptığı kurtarışlarla, kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan Onur Recep Kıvrak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Sene hep 2011” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor’un 82 puanla kazandığı şampiyonlukta rol oynayan isimlerden biri olan Serkan Balcı da Vira Trabzon’a özel açıklamalarda bulundu.

Balcı, ”Ne konuşacağız? Ne söyleyeceğiz. Artık diyecek bir şey kalmadı. Mahkemeler kararı verdi. Yaşanan şeyler lafta, havada kalıyor. Aradan kaç sene geçti hala saçma sapan şeyler konuşuluyor(!) Çok emek verdik. Çok konuştuk, çok söyledik. Bir şey olduğu yok. Bizim ülkemizden bir şey olmaz. Ülkemizde her şey siyaset…” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
82 ”Helal” Puanla 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!