ADNAN KAHVECİ UNUTULMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden, Maliye ve Gümrük Eski Bakanı Adnan Kahveci, ölümünün 29’uncu yılında Kartal’daki mezarı başında anıldı.

Adnan Kahveci Manset

Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden, Devlet Bakanlığı, Maliye ve Gümrük Bakanlığı görevlerinde bulunmuş, Türk Siyasi tarihinin dürüst ve ilkeli devlet adamı profili ile hatırlanan ve 5 Şubat 1993 günü ailesi ile beraber geçirdiği elim ve tartışmalı trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Adnan Kahveci, vefatının 29’uncu yıl dönümünde Kartal Yakacık Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Adnan Kahveci Genel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kartal Belediyesi ile Trabzon Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği‘nin düzenlediği anma törenine, Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı, İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, İstanbul  Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, siyasi parti ile Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Adnan Kahveci Haber ici

BELGESELİ SENEYE YETİŞTİRMEYİ OLANLIYORUZ

Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Birçok farklı düşünceye sahip siyasetçilerin üzerinde uzlaştığı ve devlet adamı dendiğinde akla ilk gelenlerden biri olan Adnan Kahvecinin ölümünün 29uncu yılında anıyoruz. Sayın Kahveci Kartalda yaşamız ve bakanlık yaptığı dönemde de ilçesini unutmamış çok değerli bir insandır. Örnek yaşantısı bir tez konusudur. Bir siyasetçi olarak örnek aldığım kişilerin başında geliyor. Adnan Kahveci isimi için yapmış olduğumuz bir hazırlık var. Bu örnek yaşantının bir belgeselini seneye yetiştirmeyi hedefliyoruz. Sayın Kahvecinin örnek yaşantısının gelecek nesillere aktarılması gerekiyor. Bu isimler ülkemiz için çok kıymetli ifadelerini kullandı.

Gokhan Yuksel
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel

Konuşmaların ardından Adnan Kahveci için kabri başında Kuran okunarak, dualar edildi. Anma törenine katılanlara mezarlıkta lokma ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADNAN KAHVECİ UNUTULMADI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!