Akşener’e Saldırı Girişiminde İki İyi Partili’ye Soruşturma Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İkizdere ziyaretinde ‘esnafı darbettikleri’ gerekçesiyle iki İyi Partili’ye soruşturma başlatıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e yönelik İkizdere’deki saldırı girişimi sonrası iki esnaf şikayetçi oldu. İki İYİ Partili’ye Kalkandere Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Rize’nin İkizdere ilçesi ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik saldırı girişiminde ‘esnafı darbettikleri iddiasıyla’ iki partili hakkında soruşturma başlatıldı.

164841621 181549831 ikizdere

İlçede esnaflık yapan Yasin Havuz ve Hüseyin Yılmaz kendilerini darbettikleri gerekçesiyle İYİ Partili iki kişi hakkında şikayetçi oldu. Kalkandere Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla partililer hakkında soruşturma başlatıldı.

İkizdere’de Cengiz İnşaat’ın taş ocağı için yapılan çalışmaya karşı direnen köylüleri ziyarete giden Meral Akşener, ilçe merkezinde AK Partili bir grubun sloganları ve sözlü sataşmalarıyla karşılaşmıştı. Trabzon’dan kara yoluyla İkizdere’ye gelen Akşener’e bir grubun ‘terörle işbirliği’ suçlamasıyla yaptığı sözlü sataşma üzerine tartışma yaşanmıştı. Grupla partililer ve polis arasında da arbede olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akşener’e Saldırı Girişiminde İki İyi Partili’ye Soruşturma Açıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!