Baba Mustafa Önsel’den Çok Duygusal Mesajlar…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki gün olan oğlu İstemihan Manas Önsel’i kalp krizi nedeniyle kaybeden Emekli Albay Mustafa Önsel, sosyal medya hesabı üzerinden duygu dolu mesajlar paylaştı.

Emekli Albay Mustafa Önsel’in, Stajyer avukat olan 23 yaşındaki oğlu İstemihan Manas Önsel geçirdiği kalp krizi sonucu önceki gün yaşamını yitirdi. Önsel, dün Ankara Gölbaşı Asri Mezarlığı’nda defnedilirken bugün baba Önsel, sosyal medya hesabından duygu dolu mesajlar yayınladı.

image 750x 60a8db386c6c5 1

Albay Önsel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

”Ey çirkin adamın yakışıklı oğlu! 23 yıla neler sığdırdın? Hukuk, Milli judoculuk, başta piyano olmak üzere bir çok müzik aletini kullanmak, herkesin yardımına koşan bir insan! Çipil gözlüm! Dün gasilhane de seni bizzat yıkadım. Hala yakışıklıydın, ama buz gibiydin oğlum! Öptüm o güzel yüzünden, burnundan, ayaklarından, defalarca… Neden oğlum neden? Kimseyi üzmek istemezdin, ama bizi deldin geçtin oğlum! Seni ellerimle indirdim toprağa. O nasıl bir fırtınaydı? Bir cenaze sırasında ilk defa böylesini gördüm. Göğü de deldin oğlum göğü!

Toplum seni tanıyamadı. Mustafa Önsel’in oğlu diye geçtiler. Çirkin, hep sizi ihmal eden adam! Vatan kurtaracakmış ya aptal! Kimse o! Seni tanıyabilselerdi ona Manas’ın babası diyeceklerdi… Tanıyamadılar! Fırsat vermedin! Öyle bir şey yaptın ki oğlum, karınca incitmeyen sen bizi yaktın, yaktın, yaktın! Çetin yaşamımda pek çok kaybettiğim mücadele oldu! Ama hiç pes etmedim! Sizden de büyük güç alıyordum. Yenilmek pes etmekti kitabımızda. Daha yeni konuşmuştuk değil mi?

Ama öyle bir yol seçtin ki, biz sadece kaybetmedik, teslim olduk yani yenildik oğlum! “Seninle gurur duyuyoruz” dediğin beni, yaptığın tek hareketle ipon yaptın, sırtımı yere serdin oğlum. Evet, herkese benim nasıl yenildiğimi gösterdin, yenildim oğlum, ilk kez hem de… Artık Manas’ın babası yenildi diyecekler. Bu da sana da dert olsun! Hadi beni boş ver, cehennemlik, çirkin adam, dış kapının mandalı, vatan kurtarmaya çalışan Şaban. Komik adam! Ya anan? Ya onu hiç düşünmedin mi oğlum? İki de yumurta yemişsin çıkmadan!

Tıpkı hemen öncesinde sevimli sevimli gelip bana başını okşattığın gibi bir tiyatro muydu bu da? Yoksa bu şekilde mi vedalaştın bizimle? Ya diğerleriyle? Yapılır mı bu oğlum, yapılır mı bu ha! Nasıl yalnız bırakırsın bizi? Bekle, geleceğim oraya. O çipil çipil gözlerine bakarak, nasıl kaçarsın bunca yükü bize bırakıp diye soracağım oğlum! Yok öyle, “babacığım” filan diyerek kurtulamazsın! Artık en önemli işim bu olacak bilesin! Köyüme gömün beni diye vasiyet etmiştim ya size, vazgeçtim! Artık seni yanındır yerim.

Kaçamazsın! Bunlar bir yana Güzel yürekli, aslan oğlum dua ile gönderdim seni. Devri daim olasın! Nasıl bir insan olduğunu, buralardan anlatacağım! Sanırım işimin çoğu bu olacak bundan sonra. Başarı, iyilik ve insanlık değerlerinin 23 yıla nasıl sığdırıldığını herkes görecek! Yavaş yavaş insanlara seni tanıtıp kendimi unutturacağım. Senin gibi ani değil, yavaş yavaş kendimi yok edeyim ki sana son dersini vereyim! Ki Mustafa Önsel değil sadece Manas’ın babası olayım…

Başta Jandarma Genel Komutanlığının saygın personeli olmak üzere pek çok arkadaşımın, dostumun olağanüstü gayretlerine teşekkür ederim. Telefonuma ulaşamayan, ulaşan, haber gönderen, mesaj çeken, sosyal medyadan acımızı paylaşan tüm güzel, kadirşinas insanlara saygılarımı sunarım…”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baba Mustafa Önsel’den Çok Duygusal Mesajlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!