Başkan Özyiğit Esnafla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Kuzeykent Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Başkan Özyiğit, köylü üretici pazarını da gezerek üreticilerden alışveriş yaptı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.  Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Kuzeykent Mahallesi’ne giden Başkan Özyiğit’e mahalle muhtarı Yüksel Deynekli de eşlik etti.

Baskan Ozyigit esnafla bulustu 4
Baskan Ozyigit esnafla bulustu 2

Başkan Özyiğit, mahallede dükkanı ve iş yeri bulunan esnafı tek tek ziyaret etti, hayırlı işler diledi, sorunlarını dinledi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi’nin Kuzeykent Mahallesi’ne kazandırdığı köylü üretici pazarını da gezdi, pazarda tezgahı bulunan üreticilerden alışveriş yaptı.

Baskan Ozyigit esnafla bulustu 3

Pandemi dolayısıyla zor günler geçiren esnafı bu süreçte yalnız bırakmadıklarını elirten Başkan Özyiğit, “Bugün Kuzeykent Mahallemizde esnafımızla ve köylü pazarı diye tabir ettiğimiz kendi ürettikleri ürünleri burada vatandaşlarımızla buluşturan hemşerilerimizle buluştuk. Uzun bir zaman oldu tabi eski günleri bir anımsadık, sahalarda çalıştığımız dönemleri anımsadık. Pandemi döneminin araya girmesi ile bir miktar uzak kalmıştık, biraz hasret giderdik. Biraz onların dertlerini sıkıntılarını dinledik. Tabi ki zor bir dönemden geçiyoruz, bu zor dönemleri birlikte el ele vererek aşacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum pandemi nedeniyle tüm dünyada yarattığı olumsuz etki bizde biraz daha fazla hissediliyor. Bir yandan pandeminin etkisi, bir yandan ekonomik kriz, bir yandan yaşanan işsizlikler tüm bunlar üzerimizde büyük bir baskı oluşturdu ancak biz düştüğümüz yerden hep birlikte dayanışarak kalkacağız. Muhtarıma  çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mahallenin bütün sorunlarını bize en kısa sürede  aktarıyor. Hem Yenişehir Belediyemiz olsun hem Büyükşehir Belediyemiz olsun en kısa sürede çözüm üretiyoruz. Köylü üretici pazarındaki üreticilerimiz kendi ürettikleri ürünleri burada halka sunuyorlar. Ben fiyatlara baktım, koşulların içerisinde uygun fiyatlar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Özyiğit Esnafla Buluştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!