ÇAĞDAŞ SANAT FUARI BAŞLADI.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 1.000 üzerinde sanatçı ve 4.000’nden fazla eser ile Yenikapı’da ki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde açıldı…

image 1

Artcontact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 26-29 Mayıs’ta Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenleniyor.

ATİS Fuarcılık tarafından bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen fuara, İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve çeşitli illerden galeriler katılım gösteriyor. Yüzden fazla galeri, müze ve üniversitenin stant açtığı fuarda, binden fazla sanatçının 4 bine yakın eseri, ziyaretçilerle buluşuyor. Rusya, Kore, İspanya, Azerbaycan, İran, Kırgızistan’dan galeriler fuarda yerini alırken, Türkiye’deki galeriler aracılığıyla 30 farklı ülkeden sanatçıların eserleri de görücüye çıktı.

Resim, heykel, seramik, video, performans, dijital art gibi farklı sanat alanlarını barındıran fuar süresince söyleşiler gerçekleştirilecek. Müzik dinletileri ve atölye çalışmalarının yanı sıra Beşiktaş Belediyesinin kuracağı bir duvar, grafiti sanatçıları tarafından boyanacak ve ortaya çıkacak çalışma daha sonra Beşiktaş’taki parklarda sergilenecek.

Beylikdüzü Belediyesi de, 16 resim ile ahşap ve metal heykellerden oluşan eserlerle fuarda ki yerini aldı. Fuar kapsamında Hacettepe Üniversitesi Uluslararası Macsabal İpek Yolu Sempozyumu da düzenlenecek.

ArtContact edited

Artcontact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, Yenikapı’da bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 26-29 Mayıs tarihlerinde ve 10:00-20:00 saatleri arasında gezilebilecek…

Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuarda; 1.000 üzerinde sanatçı, 100’ün üzerinde katılımcı çatısı altında; 4.000’den fazla eser sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAĞDAŞ SANAT FUARI BAŞLADI.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!