CHP’DEN JET YANIT GELDİ.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı tehdit etmesine Cumhuriyet Halk Partisi’nden jet yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara’da düzenlenen Alparslan Türkeş’i anma törenine yönelik saldırı hakkında sorulan soruya Bahçeli, Mansur Yavaş üzerinden yanıt verdi.

BUNDAN SONRA MANSUR BEY DİKKAT ETSİN

Ülkü Ocakları ve MHP üyeleri tarafından yapıldığı iddia edilen saldırıya ilişkin olarak Bahçeli, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur (Yavaş) Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” cevabını verdi.

Bahçeli, Mansur Yavaş'ı tehdit etti! - Gazikent27

DEVLET BAHÇELİ’YE MANSUR YAVAŞ TEPKİSİ

Bahçeli’nin “Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin” sözleri CHP’li vekillerden tepki çekti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Orada dur Bahçeli! Mansur Yavaş’ın arkasında her şeyin farkında olan, gönül rahatlığıyla gidip oyunu veren halkın ve gençliğin nefesi var. Tehditleriniz acizliğinizdir!” dedi.

MANSUR YAVAŞ TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMAZ

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl de “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş tehditlere pabuç bırakmaz! Çünkü arkasında 6 milyon Ankaralının nefesi var…” diyerek tepkisini gösterdi.

Son dakika... Devlet Bahçeli'nin Mansur Yavaş'ı tehdidine CHP'den jet yanıt

MANSUR YAVAŞ, BOŞA SARIP KONUŞANLARA ALDIRMAZ

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, “Mansur Yavaş’ın arkasında, Ankara’nın vicdanlı yurttaşlarının desteği, namusu, güveni ve hayır dualı nefesi var. Boşa sarıp konuşanlara aldırmaz.. Aklı sıra tehditler savuran hiçbir siyasetçiyi Allah bu denli şaşırtmasın!” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’DEN JET YANIT GELDİ.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!