CHP’Lİ İKİ BAŞKAN KORONA-VİRÜSE YAKALANDI…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, korona-virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Muammer Keskin'den Cihan Yavuz'un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklaması
Her iki başkan da ‘genel sağlık durumlarının iyi olduğunu, çalışmalarına evden devam edeceklerini’ duyurdu.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, koronavirüse yakalandıklarını duyurdular.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili komşularım, rutin olarak yaptırdığım Covid-19 testim maalesef pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi ve çalışmalarıma bir süre evimden devam edeceğim. Siz kıymetli komşularımla en kısa sürede yeniden bir arada olmak dileğiyle” dedi.

Sevgili Komşularım,
Rutin olarak yaptırdığım Covid-19 testim maalesef pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi ve çalışmalarıma bir süre evimden devam edeceğim. Siz kıymetli komşularımla en kısa sürede yeniden bir arada olmak dileğiyle…— Muammer Keskin (@muammerkeskin75) January 19, 2022

kapak beylikduzu belediye baskani mehmet murat calik3 1

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da “Rutin olarak yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi, bu süre boyunca görevimi evimden sürdürerek Beylikdüzü için çalışmaya devam edeceğim” paylaşımında bulundu.

Rutin olarak yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi, bu süre boyunca görevimi evimden sürdürerek Beylikdüzü için çalışmaya devam edeceğim.— Mehmet Murat Çalık (@mmuratcalik) January 19, 2022

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’Lİ İKİ BAŞKAN KORONA-VİRÜSE YAKALANDI…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!