DEMİRTAŞ,ERDOĞAN’A CEVAP VERDİ!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Grubunda yaptığı konuşmada, Selahattin Demirtaş’ı ve Abdullah Öcalan’ı kastederek, “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek” sözüne cevap verdi.

demirtaş

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisini ve İmralı Cezaevi’ndeki PKK lideri Abdullah Öcalan’ı kastederek Edirne’deki, en büyük hesabı İmralı’dakine verecek; kendi içinde ayrı bir hesaplaşmaları var” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’a, ismini geçirmeden yanıt verdi. 

“Sen benim için ‘kaygılanmayı’ bırak ta, kendi vereceğin hesabı düşün”

Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısındaki açıklamasından 2 gün sonra yaptığı Twitter paylaşımında,“Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, BAĞIMSIZ yargıya hesap verir. Sen benim için ‘kaygılanmayı’ bırak da kendi vereceğin hesabı düşün” sözleriyle yanıt verdi.

1642165045514 ekran resmi 2022 01 14 15

Erdoğan, ne demişti?

Erdoğan, İmralı Cezaevi’ndeki Öcalan ile Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş arasında bir hesaplaşma yaşanacağını söyleyerek, “Edirne’deki, en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onların da kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar” diye konuşmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEMİRTAŞ,ERDOĞAN’A CEVAP VERDİ!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!