“ERDOĞAN ÖCALAN’I HESAP MERCİİ OLARAK GÖRÜYOR!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tutuklu olan HDP’li Selahattin Demirtaş’a: “sen en büyük hesabını İmralı’dakine vereceksin” sözlerine tepki göstererek; ” Erdoğan resmen Öcalan’ı hesap verici merci olarak kabul ediyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Edirne Cezaevi’nde tutuklu HDP’li Selahattin Demirtaş için İmralı Cezaevi’nde tutuklu PKK’nın kurucusu Abdullah Öcalan’a hesap vereceği ifadesi ile ilgili sert açıklamalarda bulunan Başkan Şahin konuşmasında;

” Bir Cumhurbaşkanı düşünün ki o cumhurbaşkanı Türkiye’yi, vatanımız bölmek isteyen PKK liderine hesap merciği desin. PKK’ya yardım etmekten içeri attığı siyasetçiye de sen hesabını Öcalan’a vereceksin desin. Bu resmen ikili oynamak gibi bir şey. Her söyleminde CHP’yi HDP ile işbirliği içerisinde gösteren Erdoğan, şimdi İmralı’nın postacılığına soyunarak PKK liderini kutsuyor. Görüyoruz, PKK ile HDP ile gidip tezgahı kuran, konuşan, medet uman o. Yerel seçimlerde ne yaptı? Yerel seçimlerde de ona bir akademisyen gönderdi. ‘Acaba bize oy verebilirler mi?’ diye selamlarını getirdi. Devletin televizyonuna Öcalan’ın kardeşini çıkarttı. Megri megri diyerek halaylar çekti.”

“ZİHNİNDEN GEÇEN DİLİNDEN ÇIKTI”

Sayın Erdoğan, bizi suçlamayı bırak, en büyük işbirlikçisi kim ortada. Zihninden geçen dilinden çıktı. İmrali’yi saydığın, merkez olarak gördüğün herkes tarafından ispatlandı. Şimdi ne yaparsan yap, ne söylersen söyle, sen de biliyorsun ki; Sayın Erdoğan artık gidicisin. Millet tahammül edemiyor. Yalana, zama, basiretsizliğe, güçsüzlüğe, işbirlikçilerine, haksızlığa tahammül edemiyor.” şeklinde konuştu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“ERDOĞAN ÖCALAN’I HESAP MERCİİ OLARAK GÖRÜYOR!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!