ERDOĞAN’DAN, BİR GARİP PKK YORUMU!

Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs - Erdoğan maaşı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’la ilgili kullandığı “Edirne’deki,en büyük hesabı İmralı’dakine verecek!”ifadesi şaşkınlık yarattı.

Erdoğan'dan Demirtaş açıklaması: En büyük hesabı İmralı'dakine verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, Millet İttifakı ve özellikle CHP’ye yüklendi. 

Grup toplantısında,Millet İttifakı ve özellikle CHP‘ye yüklenen Erdoğan,önce CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç‘un Pazar günü CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı‘nda kendisi hakkında yaptığı sert eleştirileri kast ederek; “Önceki gün alçaklık bayrağını Bay Kemal’in başka bir yardımcısı devraldı. FETÖ ile Allah lafzını yan yana kullanarak ne kadar habis bir zihniyete sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Bırakın artık dinimizi istismar etmeyi. Dürüst olun, dürüst.” diyen Erdoğan,Sonrasında da HDP ve PKK üzerinden CHP‘ye ve tüm muhalefet grubuna seslendi.

Erdoğan,son günlerde sosyal medya mecralarında dolaşan ve HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel‘e ait olduğu iddia edilen ve 2017’de öldürülen PKK‘lı terörist Volkan Bora ile çekilmiş olduğu iddia edilen fotoğrafı göstererek; “İşte ortaklarınızdan bir tanesi, soyadı neyse, malum terör örgütlerinden birisiyle tutuşuyor ve resimler yayınlanıyor. Günlerdir bu resimleri hep izledik, izlediniz. Ne yazık ki PKK’nın bir uzantısı olarak bu kadın parlamentoda” şeklinde konuştu.

“En büyük hesabı İmralı’dakine verecek” İfadesi,şaşkınlık yarattı.

Erdoğan‘ın konuşmasının bir bölümünde, tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ı hedef alırken kullandığı ifadeler ise çok dikkat çekici idi:

“PKK’nın güdümündeki parti ne yapacağını, ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor. Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu” diyen Erdoğan, terör örgütü PKK lideri Öcalan‘la Demirtaş arasında “hesaplaşma” olduğunu ima ederek; “Edirne’deki, en büyük hesabı İmralı’dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onlarında kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar”  ifadesi kullanması şaşkınlık yarattı.

Bu mesaj,önümüzde ki günlerde önemli gündem maddesi olacağı kuşkusuz.Bu mesaj ile yeni bir açılım süreci için İmralı’ya göz mü kırpıldı?Yoksa İmralı üzerinden Demirtaş’a göz dağı mı verildi? Kamuoyu şimdilik bu soruların cevabını arıyor….

Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ERDOĞAN’DAN, BİR GARİP PKK YORUMU!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!