İMAMOĞLU DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis ve siyaset yasağı cezası aldığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Savcı Furkan Okudan, İmamoğlu için verilen kararı ‘bir kısım hatalar ve eksiklikler’ nedeniyle istinafa götürmüş.

İmamoğlu davasında savcı istinafa gidecek
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası aldığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Savcı Furkan Okudan, İmamoğlu için verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası kararını ‘bir kısım hatalar ve eksiklikler’ nedeniyle istinafa götürecek.

Savcı Furkan Okudan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alması ile ilgili kararı ‘bir kısım hatalar ve eksiklikler’ nedeniyle istinafa taşıyacak.

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun, “Savcı Bey, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararını yeterli bulmadı. 24 saat geçmeden karara üst mahkemede itiraz etti” ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada karar açıklandı. İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi, siyasi yasak getiren 53. madde uygulandı. Karar İstinaf Mahkemesi ve Yargıtay’da kesinleşirse İmamoğlu’nun belediye başkanlığı düşecek, hiçbir seçimde aday olamayacak.

AKP’Lİ İSİMLERLE FOTOĞRAFLARI ÇIKMIŞTI

Davaya bakan hâkim ve savcının, AKP’li isimlerle fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan’ın paylaştığı fotoğraflarda, hâkim Mehdi Komşul’un AKP Sancaktepe İl Yöneticisi ile birlikte poz verdiği görülmüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İMAMOĞLU DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!