“KÜRDİSTAN LAFINDAN BEN DE RAHATSIZ OLUYORUM…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da düzenlenen bir etkinlikte kendisine yöneltilen “Kürdistan” sorusuna yanıt verdi.

İttifak ortakları HDP’nin temsilcilerinin son zamanlarda yaptığı ‘Kürdistan’ çıkışından rahatsız olup olmadığı sorulan CHP lideri, “Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum. Benim ağzımdan hiç bugüne kadar böyle bir şey duydunuz mu?” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, sözlerinin devamında HDP ile PKK’yı ayrı tutmak gerektiğini vurgularken, Türkiye’deki ‘başörtüsü sorununu’ da kendisinin çözdüğünü savundu.
Kemal ​Kılıçdaroğlundan HDPyi kızdıracak açıklama: Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum
Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geride kalan gün Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Elmadağ Belediyesi tarafından düzenlenen bir programa katılan CHP lideri, kendisine yöneltilen soruları cevaplayacağını açıkladı.

“KÜRDİSTAN LAFINDAN BEN DE RAHATSIZ OLUYORUM”

İttifak ortakları HDP’nin temsilcilerinin son zamanlarda yaptığı ‘Kürdistan’ çıkışından rahatsız olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, “Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum. Benim ağzımdan hiç bugüne kadar böyle bir şey duydunuz mu?” diye konuştu.

“PKK İLE HDP’Yİ AYIRMAK LAZIM”

Milliyet’te yer alan habere göre, PKK ile HDP’nin ayrılması gerektiğini belirten CHP lideri, “HDP ittifakta değil, bir iş birliği içinde de değiliz. Ama biz herkesle olduğu gibi HDP ile de görüşüyoruz. 6.5 milyon oy almış bir parti. PKK ile HDP’yi ayırmak lazım. Biz terörün karşısındayız.” ifadelerini kullandı.

“BAŞÖRTÜSÜ MESELESİNİ BEN ÇÖZDÜM”

Sözlerinin devamında başörtüsü hakkındaki bir soruya da yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Bizim böyle bir meselemiz yok. Bu konuda karnemiz kırıktı. Ama biz bu karneyi düzelttik. Başörtüsü meselesini ben çözdüm” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“KÜRDİSTAN LAFINDAN BEN DE RAHATSIZ OLUYORUM…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!