“KUZEYİN OĞLU” VOLKAN KONAK BEYLİKDÜZÜ’NDE…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl 9.su yapılan ‘Barış ve Sevgi Buluşmaları’ etkinliği kapsamında yarın ‘Kuzeyin Oğlu’ lakabı ile ünlü Karadenizli Sanatçı Volkan Konak Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda sevenleri ile buluşacak…

VOLKA KONAK

9. Barış ve Sevgi Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin ikinci gününde Karadenizli ünlü sanatçı Volkan Konak, en sevilen şarkıları ve güçlü performansıyla 31 Ağustos Çarşamba akşamı Beylikdüzü’nde unutulmaz bir geceye imza atacak.

Volkan Konak’ın Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda Beylikdüzülülerle buluşacağı konser saat 21.00’da başlayacak. Festival boyunca Ersin Show ise konserlerden önce sahne alarak izleyicilere eğlence dolu anlar yaşatacak.

KUZEYIN OGLU VOLKAN KONAK BARIS VE SEVGI BULUSMALARINDA

Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın vazgeçilmezlerinden olan Çardak Altı Sohbetleri ise ilk gününde ekonomi yazarları olan Murat Muratoğlu ve Yalın Alpay’ı ağırlayacak. Moderatörlüğünü Pelin Batu’nun üstleneceği Çardak Altı Sohbetleri’nde “Ekonomide Ortak Çaba” konuşulacak. Yaşam Vadisi 1.Etap Çardakaltı Alanı’nda gerçekleştirilecek söyleşi saat 19.00’da başlayacak. Koleksiyoncuların, koleksiyonlarına yeni kitaplar eklediği Beylikdüzü Sahaf Festivali kapsamında ayrıca Yaşam Vadisi 1.etapta 17.30 ve 21.30 saatlerinde Ümit Nar münadiliğinde kitap mezatı düzenlenmeye devam edecek.

4 Eylül tarihine dek sürecek festival boyunca aynı zamanda sahaflar, 13.00 – 23.00 saatleri arasında kitapseverlerle buluşacak. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“KUZEYİN OĞLU” VOLKAN KONAK BEYLİKDÜZÜ’NDE…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!