MARMARAY’DA GERGİNLİK!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilen makinist,gerginlik yarattı. Marmaray’ın son istasyonu olan Gebze İstasyonunda Trabzonspor’lu taraftarlar,makiniste tepki gösterdi. Gebze Polisi olaya müdahale ederek,olayın büyümesini önledi.

IMG 20220509 004650 edited scaled
VİRA TRABZON HABER MERKEZİ

KOCAELİ/GEBZE | TCDD’ye bağlı Marmaray Banliyö Tren makinistinin yaptığı anonslar ve treni bekletmesi, yolcular arasında bulunan Trabzonspor’lu taraftarlar ile gerginliğe neden oldu.

Trabzonspor’un Yenikapı’da ki ‘Şampiyonluk Kutlaması’ etkinliğinden dönen Trabzonsporlu taraftarlar ile Marmaray makinisti arasında gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilen makinist,önce tren içerisinde sevinç gösterisinde bulunan bir grup Trabzonspor taraftarını trendeki sesli yanıt sistemi ile uyardı.Sonra arıza var diyerek treni dakikalarca bekletti. Marmaray’da bulunan yolcular,yaşadıkları anlamsız durumun şaşkınlığını yaşarken,olayın bir kaç kez tekrar cereyan etmesi sinirlerin gerilmesine neden oldu.

Halkalı-Gebze arasında Banliyö Treni olarak yolcu taşıyan TCDD Marmaray’da gece geç saatlerde meydana gelen bu olay,son istasyon olan Gebze istasyonunda gerginliğe dönüştü.

Vira Trabzon Haber‘e konuşan görgü tanıkları,‘treni kullanan makinistin sesli yanıt sistemi üzerinden yaptığı anonslar ile ortamı gerginleştirdiğini, treni arıza var diyerek kasten beklettiğini,yaptığı anonslarda,”aşağıya inin yoksa,bu treni hareket ettirmem” şeklinde ifadeler kullandığını iddia ettiler.

Kocaeli merkeze gidecek olan bazı yolcuların,son arabayı makinistin bu davranışları yüzünden kaçırdıkları ve burada mağdur oldukları konusunda görevli polis memurlarına sitemde bulundukları görüldü.

IMG 20220509 005516 edited

İstanbul Yenikapı’da bugün yapılan Şampiyonluk kutlamasına katılan Trabzonspor taraftarları,program bitiminde TCDD’ye bağlı Marmaray ile dönüş yolunda hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı.

Tren içerisinde sevinç gösterileri yapan Trabzonspor taraftarı bir grubu sözlü olarak sesli yayın sistemi üzerinden uyaran makinist,başka bir istasyonda da trenden inmeleri için anonsta bulundu.İstasyonda bekleyen Trabzonsporlu taraftarlara Fenerbahçe atkısı açtığı iddia edilen makinist,olayların büyümesine ve evine gitmekte olan yolcuların mağdur olmasına neden oldu.

IMG 20220509 004650 1 edited scaled

Gebze istasyonunda inen bir grup Trabzonspor taraftarı,Marmaray makinistine tepki gösterdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri ile Trabzonsporlu taraftar grubu arasında da sözlü sataşmalar oldu.

Bazı taraftarların “bizden özür dilesin” dedikleri duyuldu. Bazı yolcular Polislere sitem ederek; “istasyonda 30 dakika,40 dakika marmaray beklediklerini,makinistin seyir esnasında bir kaç kez kasten treni durdurduğunu “ ifade ederken, bazı taraftarların ve polis memurlarının sağduyulu davranış göstermesi ile olaylar daha da büyümeden önlendi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MARMARAY’DA GERGİNLİK!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!