MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolar ve Euro’da ki Önlenemeyen Artış,Mutfakta ki Temel Gıda Ürünlerinin de Zamlanmasına ve de Mutfakta ki Yangının da Büyümesine Neden Olacağa Benziyor…

İstanbul’da ekmeğe ‘resmi zam’ geldi.

İstanbul’un bazı ilçelerinde 1 Eylül’den itibaren 2,5 TL’den satılmaya başlanan ekmek fiyatlarındaki yüzde 25’lik artış, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) bu akşamki meclis toplantısı sonrası resmileşti. Yarından itibaren İTO’ya bağlı tüm fırıncılar 230 gram ekmeği 2,5 TL’den satmaya başlayacak. Esnaf Odası’na bağlı fırıncıların yapacağı ekmek zammının ise, yarın onanması bekleniyor.

İstanbul‘da ekmek fiyatlarının 2 TL’den 2,5 TL‘ye çıkmasını öngören zam talebi, bugünkü İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclisi’nde onandı.

Bazı ilçelerde 1 Eylül’den itibaren 2,5 TL’den satılmaya başlanan ekmek fiyatlarındaki yüzde 25’lik artış, İTO’nun bu akşamki meclis toplantısı sonrası resmileşmiş oldu.

İBB’den ‘Halk Ekmek’ açıklaması: Zam yapılmayacak

İstanbul’da yapılan zamla ekmeğin 2,5 TL’den satılması beklenirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) yapılan açıklamada ise Halk Ekmek fiyatının değişmeyeceği duyuruldu.

İBB’den ‘Halk Ekmek’ açıklaması: Zam yapılmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Halk Ekmek A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, İstanbul’da ekmeği 1,25 liradan satmaya devam edeceklerini açıkladı. Nama, “Çetin kış koşullarında İstanbullu yurttaşlarımıza halk ekmek 1,25 liradan satılmaya devam edecek” dedi.

Özgen Nama, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul’da halk ekmeğin 1,25 liradan satılmaya devam edeceğini duyurdu. Nama’nın açıklaması şöyle:

“Son 3 ayda buğday fiyatları yüzde 25 arttı. Elektrik, doğal gaz gibi girdi maliyetlerimiz olağanüstü arttı. Bu artışlara rağmen bu çetin kış koşullarında İstanbullu yurttaşlarımıza halk ekmek 1,25 liradan satılmaya devam edecek #HalkınEkmeği’ni büyütmeye devam. #16MilyonİçinÇalışıyoruz”

202844417 f7cdf847 f264 43c5 8327 428fe1c2a84f w

LPG’ye 25 kuruşluk daha zam gelecek.

LPG’ye 2 Kasım’da gelen 49 kuruşluk zammın ardından 25 kuruşluk daha zam geleceği konuşuluyor. Zamlı yeni fiyat 15 Kasım’da yürürlüğe girecek.

LPG'ye 25 kuruşluk daha zam gelecek

Dünya akaryakıt sistemindeki dalgalanma ve petrol fiyatlarındaki artış pompalara yansırken, bir zam haberi daha geldi. Otogazın litre fiyatına 25 kuruş zam yapılacak.
Haber Global’de yer alan habere göre, zamlı fiyat, 15 Kasım pazartesiyi salıya bağlayan gece yürürlüğe girecek. Ekim ayında 93 kuruş zamlanan LPG’ye 2 Kasım’da 49 kuruş daha zam gelmişti. Böylece LPG’de bir buçuk aylık dönemdeki toplam zam 1,69 TL’ye ulaştı.

LPG FİYATI 7 TL’YE DAYANDI.

Yapılacak bu zamla birlikte İstanbul, İzmir, Ankara’da LPG’nin litresi 7 TL‘ye dayanacak.

Marketlerdeki deterjan fiyatları fırladı.

Market ürünlerine art arda gelen zamlar vatandaşlara zor zamanlar yaşatıyor. Son olarak deterjan fiyatları da zamlanan ürünler arasına girdi.

Marketlerdeki deterjan fiyatları fırladı

Doların 10 TL’ye dayanması, kuraklık, akaryakıt zamları ve enflasyon market ürünlerinin artmasına neden oldu. Zincir marketlerin sürekli zam ile vatandaşın karşısına çıktığı dönemde zam furyasına ayçiçek yağından şekere kadar çok sayıda ürün eklendi. Kasım ayında birçok sektörde görülen zamlar, marketlerde kendini gösteriyor. Bazı marketlerde ürünlerin satışında sınırlama getirilmesi de işi sıkıntılı hale getiriyor. Son olarak temizlik ürünlerinin başında gelen deterjana zam yağdı. Kısa sürede fırlayan deterjan fiyatları vatandaşları zorluyor. 

DETARJAN FİYATLARINA DA DEV ZAM GELDİ

Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir görselde 16 Ağustos-12 Kasım arasında toz ve sıvı deterjana gelen zamlar ortaya çıktı. 16 Ağustos’ta 43 Lira 95 Kuruş’tan satılan sıvı deterjan 12 Kasım’da 47 Lira 95 Kuruş’tan satıldı. Ayrıca 16 Ağustos’ta 39 Lira 95 Kuruş olan toz deterjan 12 Kasım’da 49 Lira 95 Kuruş’a yükseldi. 

121120211939179992625 1
121120211939179992625 2
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!