Samyeli’nin Tepkisinin Ardından Peker Özür Diledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samyeli’nin twitter’da yaptığı sert açıklamanın ardından Sedat Peker, ‘Defne Hanımdan tüm kalbimle özür diliyorum’dedi.

Defne Samyeli, Peker’in ‘Defne’ imasından sonra sosyal medyada hedef olunca, yayınladığı ‘Kul hakkına sığdı mı?’ başlıklı açıklamasında, kendisinin bahsi geçen Defne olmadığını söyleyerek Peker’e bahsettiği kişinin kimliğini açıklama çağrısında bulundu. Peker de sosyal medya hesabından cevap vererek, “Bahse konu olan kişi kendisi değildir, kendisinden tüm kalbimle özür dilerim” sözlerine yer verdi.

Sedat Peker’in ‘Defne’ imasının ardından tüm oklar Defne Samyeli‘ye çevrildi. Samyeli ise Twitter hesabı üzerinden ‘Kul hakkında sığdı mı?’ başlıklı bir yazı yayımladı.

‘Soyadını Bahşetsin, Zan Altında Kalmayalım’

Kendisinin bahsi geçen Defne olmadığını söyleyen Samyeli, “Ben o Defne Hanım değilim. Ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş, ya da yaratılmış. Son dönemin en popüler tweetlerinin yazarı Sedat Peker, bunlardan birinde bahsettiği Defne Hanım’ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu Defne’ler durduk yere zan altında kalmaz iftiraya uğramaz. Yayınlarında sık sık Allah’a sığınan, karısının anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, Kur’an’ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de ‘kul hakkı’na atıfta bulunan Sedat Peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin Allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım” ifadelerine yer verdi.

‘Tüm Kalbimle Özür Dilerim’

Samyeli’nin açıklamasını gören Peker ise sosyal medya hesabından özür dileyerek, “Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samyeli’nin Tepkisinin Ardından Peker Özür Diledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!