“Sen kimin il başkanısın?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Cumhuriyet Halk Partisi 22. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Ruşen Çakır’a sahip çıkmasına tepki gösterdi.

CHP Eski Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Ruşen Çakır’a sahip çıkmasına tepki gösterdi.

Kumkumoğlu, “Bir il başkanının bu kadar hassas ve kesinlikle reddedilmesi gereken bir konuda partiyi de bağlayacak biçimde destek açıklaması yapması kesinlikle kabul edilemez” dedi.

“KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ”

Kumkumoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi “Medyascope. ismiyle internet gazeteciliği yaptığını bildiğimiz Ruşen Çakır ABD’li bir vakıftan beş yüz bin dolara yakın destek almış. Daha R. Çakır bile bir şey söylemeden CHP İstanbul İl Başkan ı Canan Kaftancıoğlu ‘bağımsız gazetecilik’ yaptığını söyleyerek kendisine sahip çıktı. Bir il başkanının bu kadar hassas ve kesinlikle reddedilmesi gereken bir konuda partiyi de bağlayacak biçimde destek açıklaması yapması kesinlikle kabul edilemez. Dönüp kişiye sorarlar “sen kimin il başkanısın? ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Sen kimin il başkanısın?”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!