SMA Hastası Talha Bebek İçin Yardım Çağrısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden, Sma Tip1 Hastalığına Yakalanan yeğeni Talha Çınar Bebek için duyarlı vatandaşlardan ve yetkililerden uzanacak bir yardım eli bekliyor.

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden,” 13 aylık bebeğimiz amansız Sma Tip1 Hastalığına yakalandığı günden bugüne yaşadıklarımızı Allah kimselere yaşatmasın. Talha bebeğimizin yakalandığı Sma Tip1 Hastalığı, ailecek hepimizi perişan etti, psikolojimiz tamamen bozuldu, aile ekonomik olarak çaresiz, elde avuçta olanı harcadı. Bu tip vakalar devletin desteği ile, SGK’nın ilaç ve diğer tedavileri tamamen üstlenmesi zorunluluğu vardır. Şayet devletimiz sosyal devletse ki sosyal devlettir, bizde bu ülkenin yurttaşları olarak sosyal devletin gereğini yapmasını istiyoruz.

c297e71a 1bb8 4867 b729 7e82073c0320

ZOLGENSMA’nın SGK kapsamına alınarak hastalarımıza ulaştırılma sorumluluğu vardır. SGK bu ilacı tedavi kapsamına almazsa ailelerin bu hastalıkla başa çıkması mümkün değildir.

Yıllarca mücadele ettiğim CHP’nin vefakar kitlesinden,  tüm duyarlı insanlarımızdan böyle hastalıklarla boğuşan ailelere destek olmalarını bekliyorum. Gelin el ele verelim, gelin sosyal sorunlarımızı paylaşalım, sırtımızda yük olan bu sıkıntıyı ortaklaşa bölüşelim. Talha bebeğimiz için Gülnisa “TAZTEPE adına Yapı Kredi Bankası TR.73 0006 7010 0000 0076 5453 64nolu hesaba (açıklamaya ürün karşılığı yazarak)” yapacağınız gönüllülük esasına dayalı yardımlarınızla Talha bebeğimize hayat öpücüğü, ailesine ise bir nefes olmuş olacaksınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SMA Hastası Talha Bebek İçin Yardım Çağrısı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!