SOYSAL ALGAN İÇİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzon Kız ve Erkek Öğrenci Yurtlarını bünyesinde bulunduran Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Soysal Algan geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırıldı.

Soysal Algan
VİRA TRABZON HABER / İstanbul-Fatih Mehmet KÖROĞLU

Merkezi İstanbul Fatih İlçesi‘nde Fındıkzade semtinde bulunan ve bünyesinde Kız ve Erkek öğrenci yurtları bulunan Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Soysal Algan dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Aort damarı yırtıldığı ve yaklaşık sekiz saatlik bir opersyon ile yaşama tutundurulduğu söylenen Soysal Algan için endişeli bekleyiş sürüyor.

Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu öğrenilen Soysal Algan için endişeli bekleyiş sürüyor.

Sadettin Tantan‘ın Fatih Belediye Başkanı iken; başkan yardımcılığı görevini yürüten Soysal Algan, Trabzonspor‘un kurucularından ve efsane divan başkanı Nizamettin Algan’ın ve Afrika‘da Çiçek Hastalığı mikrobunu mağlup etmeyi başaran mucize doktor Celalettin Algan‘ın yeğeni olup, İzmir’de göndere Türk Bayrağı’nı çeken Yüzbaşı Şerafettin İzmir‘in (Algan) akrabalarındandır.

Soysal Algan

Uzun zamandır Fındıkzade‘de ki Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanlığı’nı yürütmekte olan Soysal Algan, Trabzon Camiasında her görüşten insanların sevdiği ve saygı duyduğu bir şahsiyettir.

Makine Mühendisi olan Soysal Algan,halen Genel Başkanlığını Sadettin Tantan‘ın yürüttüğü Yurt Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

VİRA TRABZON HABER AİLESİ olarak, Değerli büyüğümüz Soysal Algan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SOYSAL ALGAN İÇİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!