TRABZON’A GİDECEKLER,DİKKAT!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta sonu, Trabzonspor’un şampiyonluk maçı olarak görülen Antalyaspor maçı ve ardından Ramazan Bayramı sebebiyle Trabzon’a gitmeyi düşünenler dikkat! Yarından sonra uçaklarda yer yok…

UCAK
VİRA TRABZON HABER MERKEZİ

Adana Demirspor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden ve 1 puan alması halinde şampiyonluğunu resmen ilan edecek olan Trabzonspor’da taraftarlar da şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı ve öncesinde oynanacak olan Trabzonspor’un Şampiyonluk maçı olarak görülen Antalyaspor müsabakası için Trabzon’da olmak isteyen Trabzonlular, hem tribünde hemde uçakta yer bulabilmenin yarışı içine girdiler.

Bordo-mavili taraftarlar, şampiyonluk maçı olacak Antalyaspor mücadelesi öncesinde Trabzon’a akın etmeye başladı. Şehre giden uçak biletleri şimdiden tükendi.

Dünyanın dört bir yanından Trabzon’a gitmek için harekete geçen binlerce taraftar, şimdiden uçak biletlerini tüketti.

UCAK 1

YARINDAN SONRA UÇAK BİLETİ YOK

Yaklaşan Ramazan Bayramı ve öncesinde oynanacak maçı şampiyonluk maçı olarak gören İstanbul’da ki Trabzonlular,maç biletlerinden sonra uçak biletlerini de tüketti.26 Nisan Salı gününden sonra,1 Mayıs Pazar gününe kadar İstanbul Kalkışlı Trabzon Havalimanı seferlerinde yer bulunmuyor.1 Mayıs Pazar günkü bilet fiyatlarının da 1312 TL’den başlıyor olması,Ramazan Bayramı’nı Trabzon’da geçirmek isteyen Trabzonlular’ı kara kara düşündürüyor.

Artan bu talep ve bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen yurttaşlar için,hava yolu şirketleri ek sefer ilavesi yapıp,yapmayacakları hususunda bir bilgi yok.

image 3 edited

Ek sefer konulması bekleniyor

Şu an için havayolu şirketlerinde 28-29 Nisan ve 30 Nisan tarihleri için Trabzon’a gitmek adına birçok bölgeden bilet bulunmazken, bordo-mavili taraftarların yoğun talebi üzerine ilerleyen günlerde Trabzon’a ek seferlerin konulması bekleniyor.

Taraftar heyecanlı

Binlerce taraftar şampiyonluğu Trabzon’da kutlamak adına büyük bir heyecan duyarken, bordo-mavililerin haftaya Antalyaspor ile evinde oynayacağı maçta hem şehrin hem de tribünlerin karnaval havasına bürünmesi bekleniyor.

image 15

TRABZONSPOR-ANTALYASPOR MAÇI BİLETLERİ 26.83 SANİYEDE TÜKENDİ.

Spor Toto Süper Ligİ, Ahmet Çalık Sezonu’nun 34’üncü haftasında 76 puana ulaşan Trabzonspor , 35’inci haftada oynayacağı ve şampiyonluk maçı olarak ta görülen Fraport TAV Antalyaspor maçı biletlerini satışa çıkardı.

Şampiyonluğu ilan etmek için 1 puana ihtiyacı olan bordo mavili takımın taraftarları saatler öncesinden bilet gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

12 bin 824 bilet,26.83 Saniyede tükendi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor’da 40 bin 782 biletin, 27 bin 958 adeti kombine olarak daha önceden satıldığı için Antalyapor karşılaşmasında misafir tribünü dahil 12 bin 824 bilet satışa açıldı. Gişelerden ve Passolig’den saat 13.00’te satışa açılan biletlerin tamamı 26.83 saniyede tükendi.

Trabzonspor, taraftarların yoğun ilgisiyle bu sezon en hızlı bilet satışı gerçekleştiren takım oldu. En ucuzu 500 TL’den satılan biletler için sabahın erken saatlerinde ilçelerden gelerek bilet gişesinde kuyruğa giren vatandaşlar, gişe önünde izdiham oluşturdu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TRABZON’A GİDECEKLER,DİKKAT!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!