”Ya Meclis Başkanı Ya Bakan İstifa Edecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Öztrak, “Sedat Peker’den 10 bin dolar maaş alan siysetçi” iddiası üzerinden hükümeti eleştirdi.

‘İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun görevini yaparken öğrendiği bu ismi savcılara bildirmeyerek suç işlediğini’ savunan Öztrak, şöyle konuştu:

“YA MECLİS BAŞKANI YA BAKAN İSTİFA EDECEK”

Meclis Başkanı, meclisin itibarını korumak zorundadır. Yapılacak iş bellidir. Ya Meclis Başkanı’na cevap vermeyen atama bakan istifa edecek, ya da atama bakanın cevap vermediği Meclis Başkanı istifa edecektir.

Sonunda görev, kavgalı evin mensubu suç örgütünün elebaşına düştü. Kavgalı ittifakın bu ülkeyi ne hale getirdiğine bakın. Milletimiz rüşvet alan siyasetçinin kim olduğunu suç örgütü elebaşından öğrenmek için bekliyor. Olur mu öyle şey?

“Cumhurbaşkanlığı makamında oturan Erdoğan da kendi atadığı İçişleri Bakanı’nı yanına çağırıp ‘Kim bu mafyadan maaş alan siyasetçi’ diye sormadı. Meclis Başkanı, milletvekillerini töhmet altında bırakan bu bakanı çağırıp, ‘Bu siyasetçi bir milletvekili mi?’ diye soramadı.”

TBMM Başkanı Şentop’un iddianın hedefindeki siyasetçinin açıklanması için yaptığı çağrıların yanıtsız kaldığını vurgulayan Öztrak, “Meclis Başkanı, Meclis’in itibarını korumak zorundadır” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
”Ya Meclis Başkanı Ya Bakan İstifa Edecek”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!