YATTARA FUTBOLA GERİ DÖNDÜ!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un Efsanevi Futbolcularından Gine’li İbrahima Yattara, 41 yaşında futbola geri döndü.Hem de maç başı 350 TL alacak…

yattara

Eski Trabzonsporlu İbrahim Yattara, 41 yaşında futbola geri döndü. Denizli Süper Amatör Küme ekibi Yeşil Çivril Belediyespor’da forma giyecek Yattara, maç başı 350 TL alacak.

Denizli Süper Amatör Küme A Grubu’nda 24 puanla lider durumda bulunan Yeşil Çivril Belediyespor İbrahim Yattara ile anlaştı. Yönetim, 5 yıl sonra yeşil sahalara dönen 41 yaşındaki Gineli futbolcuya maç başı 350 lira verecek.

Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Gökyaş, kulüpte futbol oynamış olan Acun Ilıcalı’nın yanında Futbol TV’de çalışan 26 yaşındaki Ahmet Kılınç‘ın Yattara’nın transferinde aracı ve sponsor olduğunu belirtti.

Yeşil sahalara geri dönüyor

“Forma satışından kulübe gelir bekliyoruz”

Gökyaş, “Yattara yarın Çivril’e gelecek ve anlaşmaya imza atacağız. İstanbul’da olan Yattara maç günü Çardak havaalanına inecek ve 100 kilometre mesafede ki ilçemize gelip maçını oynadıktan sonra akşam uçağı ile dönecek. Yattara sayesinde tribüne daha çok taraftarımız gelecektir. Ayrıca forma satışından kulübe gelir bekliyoruz. Hedefimiz 3. Lig” dedi.

Yeşil-beyazlı ekipte maç başı 350 lira alacak olan Yattara’nın geliş gidiş uçak biletlerinin sponsor Ahmet Kılıç tarafından karşılanacağı ve havaalanından ilçeye kadar özel araçla gelip gideceği belirtildi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YATTARA FUTBOLA GERİ DÖNDÜ!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!