ZMO’NUN 48.DÖNEM OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Mühendisleri Odası 48.Dönem Olağan Genel Kurulu yapıldı.Seçimi mevcut başkan Baki Remzi Suiçmez’in yer aldığı ‘Çağdaş Ziraat Mühendisleri Grubu-Mavi Liste’ kazandı…

78864 14 10 14

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI, ‘MAVİ LİSTE- ÇAĞDAŞ ZİRAAT MÜHENDİSLERİ GRUBU’  İLE YOLUNA DEVAM EDECEK.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası`nın 48. Dönem Olağan Genel Kurulu, 19 Mart 2022 Cumartesi günü Kocatepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısı için 467 delegeden 257 delegenin imzalarının saptanmasıyla ZMO Genel Başkanı Baki Remzi SUİÇMEZ tarafından açıldı.

Yapılan açık oylama sonucunda Prof. Dr. Ertuğrul AKSOY oy birliği ile Divan Başkanlığına, Başkan Yardımcılıklarına Hatice ÜNAL ve Havva YURDUNUSEVEN BAYZAT, Yazman Üyeliklere Serkan DURMUŞ, Sibel ÖNER, Gözde Nur ÖZ ve Barış KURTARAN oybirliği ile seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından, Divan Başkanı tarafından gündem, Genel Kurula okundu. Yapılan oylama sonucunda oybirliği ile gündem kabul edildi.

Açılış konuşması ZMO 47. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi SUİÇMEZ tarafından yapıldı. Gündem gereği konuklardan; Mehmet BESLEME, Hüseyin DEMİRTAŞ, Ahmet KELEŞ, Dr. Gülay ERTÜRK, Mahmut KAYTAN, Sami DOĞAN, Prof. Dr. Cemal TALUĞ, Veli SAÇILIK, Fuat YILDIRIM, Ergin KAHVECİ, Ayhan BARUT ve Metin ŞAHİN ülke tarımının sorunları ve çözümleri konusunda konuşmalar yaptılar.

Daha sonra Divan Başkanlığı`na verilen tekliflerle, komisyonlar oluşturuldu. Çalışma Raporu Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Mehtap ERCAN BİLGEN, Mali Rapor Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nevzat ÖZER, Denetleme Kurulu Raporu da Denetleme Kurulu Üyesi Ali İhsan İLHAN tarafından Genel Kurul‘un bilgisine sunuldu. Tüm raporlar oybirliğiyle kabul edildi.

Genel Kurul devam ederken, Genel Kurul`u temsilen Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Murat AKAR başkanlığındaki heyet, Anıtkabir`i ziyaret ederek, Büyük Önder Atatürk`ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Geniş katılımla gerçekleşen ZMO Genel Kurulunda, söz alan Genel Kurul delegeleri görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Ziraat Mühendisleri Odası yönetim- denetim- onur kurulu adayları ile TMMOB Yönetim Kurulu, TMMOB Denetleme Kurulu adaylığı için iki ayrı liste  “Çağdaş Ziraat Mühendisleri Grubu (mavi liste) ile Birliğe Çağrı Grubu (yeşil liste) Genel Kurulun bilgisine sunuldu.

Sonuç Bildirgesi Komisyonu Raporunu Murat KAPIKIRAN tarafından okunmasıyla Genel Kurul tamamlandı.

baki remzi

Genel Kurul 20 Mart 2022 tarihinde ODA lokalinde yapılan seçimle tamamlandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, 48. Dönem ZMO organları  şöyle belirlendi:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Ali ŞENAY, Nevzat ÖZER, Özgür Cemile GÖKTAŞ, Yener ATASEVEN, Tahsin Erman ÇAĞDAŞ, Mehtap ERCAN BİGEN ve Baki Remzi SUİÇMEZ,

Denetleme Kurulu Asıl Üyeleri; Ali İhsan İLHAN, Özkan ŞAHBAZ ve Neriman Okşan ERGİN,

Onur Kurulu Asıl Üyeleri; Mahmut Nedim BARIŞ, Erkan YASLIOĞLU, Uluhan KORKUT, Caner AKSAKAL ve Sefa APAYDIN,

TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi:  Özden GÜNGÖR,

TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi: Şıhat ŞENGAL,

TMMOB Denetleme Kurulu Üyesi: Mehmet YILDIRIM.

c0d4aa801ba339a ek
0d0ca8b3a9a5a92 ek
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ZMO’NUN 48.DÖNEM OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!