SOSYAL MEDYA BU HABER İLE ÇALKALANIYOR!…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Medya, Gazeteci Metin Özkan’ın Göktürk’te ki bir restaurantta “aynı masada yemek yediği kadının çantasından dolarları alıp cebine attığı” haberleri ile çalkalanıyor…

Metin Ozkan
YENİÇAĞ GAZETESİ’NİN HABERİ
Bir dönem MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de danışmanlığını yürüten Gazeteci Metin Özkan’ın, bir kadının çantasından para aldığına dair skandal iddia ve görüntüler ortaya çıktı.

Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Masterchef restoranında geçtiği öğrenilen olayda Özkan’ın on civarında insanın bulunduğu aynı grubun içerisindeki Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldığı görülüyor.

Edinilen bilgilere göre, Özkan’la aynı masada oturan Enginler, restorantın giriş bölümünün olduğu yere çantasını bırakıyor. Metin Özkan, Ufuk Enginler arkasını dönüp gidince çantadan paraları alıp cebine koyuyor. Aldığı paranın ise 700 dolar olduğu iddia edildi.

Aktarılanlara göre, parasının çantada olmadığını anlayan Ufuk Enginler restorantın kameralarının kontrol edilmesini isteyince olayın farkına varıyor.

Kamera kayıtlarının incelendiğini öğrenen Özkan, iddiaya göre Enginler’e parasını yolluyor ama Enginler parayı geri almıyor.

Metin Özkan’ın bunun üzerine daha büyük bir para teklifinde bulunduğu ve Enginler’in bu teklifi de kabul etmeyince tehdide varan sözlere maruz kaldığı ileri sürüldü.

Metin Özkan skandalında bomba gelişme! Göktürk’teki Masterchef restoranın sahibi Yeniçağ Gazetesi’ne konuştu…

Metin Özkan skandalında bomba gelişme! Göktürk’teki Masterchef restoranın sahibi ilk kez Yeniçağ'a konuştu

İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff restoranında Aralık 2021’de geçtiği öğrenilen olayda Özkan’ın, Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldığı görüntüler ortaya çıktı. Aldığı paranın ise 700 dolar olduğu iddia edildi.

Olay’ın yaşandığı restoran sahibi Esra Hanım Yeniçağ’a ulaştı.

“Haberde benim mekanımın adı geçiyor, kaldırılmasını istiyorum” diyen restoran sahibi Esra Hanım şu ifadelerini kullandı:

“HABERİ SİZE KİM ULAŞTIRDI”

“Denk geldim, çok şaşırdım. Haberi size kim ulaştırdı emniyet mi başka birisi mi aslında onu merak ediyorum. Olayın doğru olup olmadığı emniyetle benim aramdadır. Olay günü ben restoranda değildim. Mağdur olan şahıs muhtemelen şikayetçi oldu. Konuyla ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Haber kaynağını merak ediyorum. Mağdur olan şahısla da son zamanlarda görüşmedim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
SOSYAL MEDYA BU HABER İLE ÇALKALANIYOR!…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!