KILIÇDAROĞLU’NDAN YENİ VİDEO VE YENİ İDDİALAR…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika… CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni sürprizini açıkladı. ”İbret tablosunu paylaşacağım” demişti ve sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Kemal Kilicdaroglu Kapak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, daha önce sosyal medya hesabı üzerinden iki defa video yayınlarken bu akşam bunlara yenisinin ekleneceğini belirtti.

CHP lideri, saat vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00’de birlikte bakalım bir ibret tablosuna. Bekliyorum.”

Kılıçdaroğlu, saat 21.00’de sosyal medya hesabı Twitter’dan bahsi geçen videoyu paylaştı.

Videodaki satır başları şu şekilde:

“Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir!”

Kılıçdaroğlu’nun konuşması söyle:

“SARAYLILAR TATLI PEŞİNDE, SİZİN İSE TUZUNUZ YOK”

“Sevgili halkım merhaba. Biliyorum mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var.Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken, getirdiler akaryakıt zamlarını.

Artık belli ki gaspetmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz, kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna… Etmek zorundayız. Saraylılar tatlı peşinde sizin ise tuzunuz yok.

“GÜNAŞIRI ZAMLAR ZULME DÖNÜŞTÜ ARTIK”

Ama sevgili halkım. Ama sevgli halkım siz de biz de biliyoruz ki bu mücadeleden millet galip çıkacak. Saraydaki şahsa seslendim: “Elektrikteki KDV’yi sıfırla. Tık yok, ses yok. O zaman ben de şahsi protestoma devam edeceğim.

Gün aşırı yağdırdıkları akaryakıt zamları da ağır bir zulme dönüştü artık.

Anlatıyorlar ya… “Dünyada şöyle oldu, yok dünyada böyle oldu…” diye. Bunun asıl nedeni Türk Lirasının, yani milli paramızın değerinin pul edilmesidir. Gerisi hikaye.

“KURU EKMEK KAVGASINI BİRLİKTE VERMEZSEK BEŞLİ ÇETELER BİZİ SOYMAYA DEVAM EDECEK”

Sevgili halkım. Bir dilim kuru ekmek kavganızı birlikte vermezsek, 5’li çeteler bizi soymaya devam edecek. Hem bu kuru ekmek paranızla da yandaş medyayı, trollerini, teşkilatlarını finanse edecekler.

Hatırlarsanız, “İktidar olduğumuzda kuruş ödemem demiştim” yapmak istedikleri o “Talan İstanbul” kanalına.

Finansal akbabaları da uyarmıştım. Çetelerini korumak için ne demişti şahsım: “Söke söke o paraları sizden alırlar” demişti.”

“BEŞLİ ÇETE”YE RUS OLİGARKLARI BENZETMESİ

Ama buradan Beşli Çeteye de bir çift lafım olsun.

Eyy Beşli Çete, siz Putin’in oligarkları için kurduğu sistemin, Türkiye’deki kopyalarısınız. Saraydaki şahıs Putin’den ne öğrendiyse sizinle de onu uygulamak istiyor. Gitttiniz İngiltere’de mahalleler satın aldınız, villalar satın aldınız. Bankalar kurdunuz, paralarınızı oralara taşıyorsunuz, taşımaya da devam ediyorsunuz. Oralarda paranızın güvende olacağını mı düşünüyorsunuz?

Bakın Putin’in oligarklarına… Ne oldu? Rusya’dan kaçırdıkları paraları söke söke alıyorlar. Bütün mal varlıklarına, parayı kaçırdıkları ülkeler el koydu.

Barı Rus oligarklarını hedef alan özel birim kurdu. Teker teker hedef avlıyorlar. Aslında kimin parası o? Rus halkının parası sevgili halkım, Rus halkının parası.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘BEŞLİ ÇETE’YE: SİZİ GİDİ HARAM BAŞLARI SİZİ

Eyy, yerel oligarklar. Size mi yedirecekler zannediyorsunuz? Halkın parasını çaldınız. Çaldığınız parayı da Batılı alsın yeriz diye tetikte bekliyor. Sizi izliyor. Size de huzur yok. Size de uyku yok. İbret-i alem olacaksınız siz de. Sizi harambaşları sizi. Ama benim derdim siz de değilsiniz aslında. Benim derdim kaçırdığınız bu halkın parasıdır. O parayı ait olduğu topraklara, yani bu güzel ülkemize geri kazandıracağız. 

Sizin gözünüzün yaşına bakan namerttir.

Haydi iyi akşamlar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KILIÇDAROĞLU’NDAN YENİ VİDEO VE YENİ İDDİALAR…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!