KIRKLARELİ’NDE FECİ KAZA! OTOBÜS DEVRİLDİ.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde, seyir halindeki otobüs henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı devrildi. Kazada 1’i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 25 kişinin ise yaralandığını açıklandı.

son dakika kirklareli nde yolcu otobusu devrildi 15058886 9952 m edited

Son dakika haberine göre, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde seyir halindeki otobüs henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı devrildi. Kırklareli valisi Birol Ekici, kazada ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiğini 25 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

son dakika kirklareli nde yolcu otobusu devrildi 15058886 3664 m edited

Kırklareli Lüleburgaz gişeleri mevkiinde, Edirne’den Bodrum’a seyir halindeki yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir sebeple devrildi.

6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre, kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi ise yaralandı.

son dakika kirklareli nde yolcu otobusu devrildi 15058886 7275 m edited

VALİ’DEN OLAY YERİNDE İLK AÇIKLAMA

Kırklareli Valisi Birol Ekici de kaza bölgesinde incelemede bulunarak, kazaya ilişkin gazetecilere bilgi verdi. Ekici, “Sabah saat 07.00 sıralarında Edirne’den Bodrum’a seyahat eden otobüs, Lüleburgaz ilçesinde tek taraflı olarak kaza yaptı. Biri çocuk olmak üzere 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 25 tane de yaralımız var. Tek taraflı bir kaza. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Aracın yoldan çıkması suretiyle bir kaza olmuş durumda” dedi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KIRKLARELİ’NDE FECİ KAZA! OTOBÜS DEVRİLDİ.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!