4 polis gözaltına alındı, şube müdürünün yeri değiştirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yürütülen ‘rüşvet ve görevi kötüye kullanma soruşturması’ kapsamında 2’si avukat, 4’ü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru gözaltına alındı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada bir polis ve bir avukatın tutuklandığı, idari soruşturma başlatıldığı, tedbiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü’nün görev yeri değiştirildiği ve aynı şubede görevli 7 rütbeli personelin de görevden alındığı belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ‘rüşvet ve görevi kötüye kullanma soruşturması’ kapsamında 2’si avukat, 4’ü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olmak üzere 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

21 Mayıs’ta mahkemeye sevk edilen şüphelilerden bir polis ve bir avukat tutuklandı. Diğer şüpheliler hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada adli soruşturmaya konu olan durumla ilgili idari soruşturma da başlatıldığı, tedbiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü’nün görev yeri değiştirildiği belirtildi.

Aynı şubede görevli 7 rütbeli personelin de görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Valilik açıklamasında, “Bazı medya organlarında yer alan ‘personelin topluca slogan attıkları iddiası’ gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4 polis gözaltına alındı, şube müdürünün yeri değiştirildi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Vira Trabzon ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!